Damesjas Alpha Industries CWU MA-1 TC

Damesjas Alpha Industries CWU MA-1 TC

Beginnend op: € 211,75

€ 157,44

-26%
De damesjas Alpha Industries CWU MA-1 TC: een perfect huwelijk van stijl en functionaliteit om je garderobe compleet te maken.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 211,75

€ 157,44

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjas Alpha Industries CWU MA-1 TC

De CWU MA-1 Bomber TC Wmn van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke vrouw. Dit bomber- en pilotenjack combineert stijl en functionaliteit tot een tijdloos stuk dat bij elke outfit past.

Gemaakt van 100% shell en voering nylon is dit jack niet alleen duurzaam, maar biedt het ook uitstekende bescherming tegen de elementen. De 100% polyester voering zorgt voor warmte en comfort op frisse dagen. De oversized snit voegt een casual, modieuze touch toe, waardoor het een veelzijdige keuze is voor alle gelegenheden.

De CWU MA-1 Bomber TC Wmn heeft een aantal praktische ontwerpkenmerken die hem een must-have maken. Hij heeft twee grote buitenzakken met Klettverschlussluiting, perfect om je essentials bij de hand te houden. Bovendien biedt een binnenzak met Klettverschlussluiting extra opbergmogelijkheden voor je waardevolle spullen.

Deze jas valt op door het RBF-label op de linkermouw, dat een vleugje authenticiteit toevoegt en getuigt van de aandacht van het merk voor detail. De verstelbare Kordelzug op de mouwen zorgt voor een persoonlijke pasvorm en voegt een vleugje originaliteit toe aan het ontwerp.

De geribde manchetten en zoom en het leren lipje op de ritssluiting voegen een vleugje elegantie toe en zorgen voor een nette look. Het vlaglabel op de linkermouw is een subtiel maar elegant detail dat bijdraagt aan de algehele aantrekkingskracht.

Of je nu kiest voor een casual look of een gewaagde touch wilt toevoegen aan een formelere outfit, de CWU MA-1 Bomber TC Wmn is de perfecte keuze. De veelzijdigheid en het tijdloze ontwerp maken het een klassieker die nooit uit de mode raakt.

Dit bomberjack is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is echt onmisbaar in je garderobe. Combineer het met jeans en een t-shirt voor een casual look, of kleed het aan met een rok en hakken voor een meer verfijnd ensemble. Hoe je hem ook draagt, de CWU MA-1 Bomber TC Wmn wordt vast en zeker je favoriete jas voor elke gelegenheid.

Ontdek de perfecte mix van stijl en functie met de CWU MA-1 Bomber TC Wmn Jacket van Alpha Industries. Mis deze iconische jas niet en til je garderobe naar nieuwe hoogten.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 136019-01
Kleur saliegroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1