GPS-tracker USG Guardian Horse Emergency

GPS-tracker USG Guardian Horse Emergency

€ 50,32

€ 46,82

-7%
Je kunt met een gerust hart op pad gaan dankzij de Tracker GPS USG Guardian Horse Emergency, je bondgenoot voor veilig paardrijden."

Niet op voorraad

Beschrijving

GPS-tracker USG Guardian Horse Emergency

De Guardian Horse Unfall Tracker is het perfecte hulpmiddel voor een veilig uitje te paard - vooral als je alleen bent.
De kleurrijke tracker wordt aan het paard bevestigd en blijft tijdens de rit in contact met de gratis Guardian Horse app op de mobiele telefoon. Als er een val plaatsvindt en de ruiter en het paard van elkaar gescheiden raken, waarschuwt de app na 60 seconden automatisch de vooraf geregistreerde contactpersonen per sms zonder dat de ruiter hoeft te reageren. In de speciaal voor de tracker geprogrammeerde app is het zelfs mogelijk om een vooraf gevalideerd ander persoon te machtigen om de rit online via de website te volgen! Via dit portaal kunnen ook chatberichten worden verstuurd.
De tracker wordt geleverd met een klein oogje direct op het apparaat, waarmee het kan worden bevestigd. Er wordt ook een klein zakje met klittenband meegeleverd, zodat je de tracker gemakkelijk aan een hoofdstel of iets dergelijks kunt bevestigen. De tracker wordt geleverd met een batterij.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 13200030-100
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene