Kinder zwembroekje Speedo Eco Medley Logo JAM

Kinder zwembroekje Speedo Eco Medley Logo JAM

Beginnend op: € 28,23

€ 20,51

-27%
Zwembroekjes voor kinderen Speedo Eco Medley Logo JAM om het hele jaar door milieuvriendelijk en trendy te zwemmen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 28,23

€ 20,51

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder zwembroekje Speedo Eco Medley Logo JAM

De zwembroekjes voor kinderen van Speedo Eco Medley Logo JAM zijn een ideale keuze voor jonge zwemmers met een passie voor water. Deze zwembroekjes zijn ontworpen met de nieuwste technologie van Speedo en bieden een comfortabele pasvorm en betere prestaties in het water.

Gemaakt van milieuvriendelijke materialen zijn deze zwembroekjes milieuvriendelijk en perfect voor kinderen die zich zorgen maken over hun impact op de planeet. Bovendien steunt Speedoengage de bescherming van de oceanen door gerecycled materiaal te gebruiken bij de productie van zijn producten.

Het Medley logopatroon JAM voegt een vleugje stijl toe aan deze zwembroek, geïnspireerd op de heldere, dynamische kleuren van de zwemwereld. Perfect voor jonge zwemmers die willen opvallen aan de rand van het zwembad.

Op het gebied van prestaties zijn deze zwembroekjes voorzien van Endurance+ technologie, die een superieure chloorbestendigheid en verhoogde duurzaamheid biedt. Jonge zwemmers zullen nog lang plezier hebben van hun favoriete zwembroekje.

Deze zwembroekjes zijn verkrijgbaar in maat junior en passen perfect bij het groeiende lichaam van schoolgaande kinderen. Ze hebben ook een elastische tailleband voor een comfortabele, stevige pasvorm.

Kortom, het Speedo Eco Medley Logo JAM zwembroekje voor kinderen is de perfecte keuze voor jonge zwemmers met een passie voor water. Met zijn geavanceerde technologie, trendy design en betrokkenheid bij het milieu is het zowel een praktische als verantwoorde keuze. Wacht niet langer en geef je kind de beste zwembroekjes voor hun zwemsessies!

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 12411-16894
Kleur nav/blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior