Shirt Wrangler Resort

Shirt Wrangler Resort

Beginnend op: € 60,45

€ 42,32

-30%
Voel het comfort en de stijl van het Wrangler Resort shirt van het beroemde merk Wrangler. De must-have voor een trendy garderobe.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,45

€ 42,32

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Shirt Wrangler Resort

Het Wrangler Resort shirt is een must-have voor alle modeliefhebbers. Het combineert perfect de casual stijl van Wrangler met het comfort van een overhemd van hoge kwaliteit. Met zijn elegante, tijdloze ontwerp is dit overhemd perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een ontspannend weekend met het gezin.

Gemaakt door het beroemde merk Wrangler, staat dit overhemd garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is gemaakt van eersteklas materialen voor optimaal comfort, de hele dag lang. De lichte, ademende stof is ideaal voor warme zomerdagen en houdt je koel en comfortabel.

Het ontwerp van dit overhemd is zowel slim als casual, waardoor het een veelzijdige keuze is voor alle gelegenheden. De button-down kraag en verstelbare manchetten voegen een vleugje verfijning toe aan de casual look. Bovendien past de klassieke snit zich aan alle lichaamsvormen aan voor een flatterende look.

Het Wrangler Resort overhemd is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je persoonlijke stijl past. Het past perfect bij een jeans voor een casual look of bij een chinobroek voor een gekledere look.

Kortom, het Wrangler Resort overhemd is een must-have voor je garderobe. Het tijdloze ontwerp, de superieure kwaliteit en het comfort maken het een ideale keuze voor alle gelegenheden. Voeg dit overhemd vandaag nog toe aan je collectie en maak een stijlstatement met Wrangler.

Extra informatie

Merk Wrangler
Fabrikant SKU 112350500
Kleur stoffige olijf
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene