Grafisch T-shirt Wrangler Burnt Sienna

Grafisch T-shirt Wrangler Burnt Sienna

Beginnend op: € 35,24

€ 26,43

-25%
Laat je stijl zien met het grafische T-shirt Wrangler Burnt Sienna - een must-have voor mode- en merkfanaten Wrangler.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,24

€ 26,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Grafisch T-shirt Wrangler Burnt Sienna

Het Wrangler Burnt Sienna grafisch T-shirt is een must-have van Wrangler. Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uniek grafisch ontwerp. De gebrande siennakleur voegt een gedurfde en originele touch toe aan je outfit.

Met zijn ronde hals en relaxte pasvorm is dit T-shirt zowel comfortabel als modieus. Of het nu is voor een ontspannen dagje in de stad of een avondje uit met vrienden, het zal je ideale modepartner zijn.

Het emblematische Wrangler logo is groot afgedrukt op de voorkant van het T-shirt en bevestigt je stijl en je smaak voor kwaliteitskleding. De zachte, lichtgewicht stof zorgt de hele dag voor optimaal comfort.

Dit grafische T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en past zich aan alle lichaamsvormen aan voor een perfect getailleerde look. Combineer het met een jeans voor een casual look look, of met blazer voor een gekledere look.

Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met het grafische T-shirt Wrangler Burnt Sienna. Een must-have voor alle fans van het merk Wrangler en modeliefhebbers die op zoek zijn naar originaliteit. Wacht niet langer en trakteer jezelf op dit unieke T-shirt voor een casual maar stijlvolle look.

Extra informatie

Merk Wrangler
Fabrikant SKU 112350432
Kleur oranje/oranje
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene