Jeans Lee Malone

Jeans Lee Malone

Beginnend op: € 100,78

€ 81,76

-19%
Verhoog je stijl met Jeans Lee Malone, de must-have van het beroemde merk Lee. Nu verkrijgbaar in onze online shop.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,78

€ 81,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jeans Lee Malone

jeans Lee Malone is een must-have voor de garderobe van elke man. Met hun slanke pasvorm en tijdloze stijl zijn ze zowel elegant als casual. Deze jeans, gemaakt door het beroemde merk Lee, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor uitzonderlijke duurzaamheid en comfort.

De denim die voor deze jeans is gebruikt, is van de hoogste kwaliteit en heeft een zachte textuur die prettig aanvoelt. Bovendien is de slim fit nauwsluitend zonder te strak te zitten, voor een flatterend en comfortabel silhouet. Of je ze nu draagt voor een casual dagje uit of voor een speciale gelegenheid, jeans Lee Malone is veelzijdig en aan te passen aan elke situatie.

jeans is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook erg praktisch. Ze hebben voor- en achterzakken voor al je essentials en een knoop- en ritssluiting voor een stevige, nauwsluitende pasvorm. Het klassieke, gestroomlijnde ontwerp maakt ze een ideale keuze voor alle stijlen en gelegenheden.

Of je nu een fan bent van een casual stijl of liever iets verfijnders draagt, jeans Lee Malone is een must-have voor alle stijlbewuste mannen. Met hun gerenommeerde merknaam en uitzonderlijke kwaliteit worden deze jeans zeker een vast onderdeel van je garderobe. Voeg een vleugje klasse en comfort toe aan je look met jeans Lee Malone.

Extra informatie

Merk Lee
Fabrikant SKU 112120185
Kleur half gedragen martha
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten