Aandrijfkegel SKLZ Reactive Agility

Aandrijfkegel SKLZ Reactive Agility

€ 25,11

€ 23,71

-6%
Verbeter coördinatie, behendigheid en reactietijd met SKLZ Reaction Agility trainingskegels - ontworpen voor atleten van alle niveaus.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Aandrijfkegel SKLZ Reactive Agility

Reactieve behendigheidskegels helpen de coördinatie, behendigheid en reactietijd te verbeteren door mentale en fysieke training te combineren. Reactive Agility Cones kunnen worden gebruikt om atleten van alle niveaus te helpen hun atletische intelligentie te ontwikkelen door hen te trainen in lezen en reageren met behulp van oefeningen op basis van kegels. Exclusieve online content ontworpen door gecertificeerde coaches is inbegrepen, zodat atleten deze oefeningen in hun training kunnen opnemen en zichzelf kunnen uitdagen om hun spel naar een hoger niveau te tillen. De set bevat acht kegels in vier verschillende kleuren en nummers om willekeurige reacties en geheugenpatronen te verbeteren. Door tijdens de training kleur- en geluidssignalen te combineren, worden atleten gedwongen na te denken en te reageren op de juiste kleur om naartoe, omheen of doorheen te rennen. Het veilige en flexibele ontwerp voorkomt blessures wanneer spelers in contact komen met de kegels. De kegels zijn ook ontworpen om te worden gecombineerd met Pro Training agility sticks om een extra obstakel en oefening toe te voegen. Simpelweg een kleur of nummer roepen traint sporters om snel te denken en te reageren, wat nodig is in spelsituaties. Gebruik de behendigheidskegels voor warming-ups voorafgaand aan de wedstrijd, solo of in teamverband, trainingsoefeningen of voor plezier in de tuin. Athletic Intelligence-producten zijn ontworpen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en kunnen worden gecombineerd in oefeningen om de training te personaliseren.

  • Verbetert coördinatie, behendigheid en reactietijd door mentale en fysieke training te combineren.
  • Ontwikkelt Athletic Intelligence™ door atleten te trainen om te lezen en te reageren met behulp van oefeningen op basis van kegels.
  • Inclusief exclusieve online programmering en inhoud ontworpen door gecertificeerde coaches.
  • Omvat acht kegels van vier verschillende kleuren en nummers om willekeurige reactie en geheugenpatronen te verbeteren.
  • Veilig ontwerp helpt letsel te voorkomen wanneer spelers in contact komen met de kegels.
  • Ontworpen in combinatie met Pro Training agility sticks om een extra obstakel toe te voegen aan oefeningen.
  • Athletic Intelligence-producten zijn ontworpen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en kunnen worden gecombineerd in oefeningen om de training te personaliseren.

Extra informatie

Merk SKLZ
Fabrikant SKU 10665
Kleur geel/rood/groen/blauw
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene