Leren damesklompen Birkenstock Boston Suede

Leren damesklompen Birkenstock Boston Suede

Beginnend op: € 161,33

€ 108,12

-33%
Ontdek het ultieme comfort met Birkenstock Boston Suede leren damesklompen. Een must-have van het beroemde Duitse merk!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 161,33

€ 108,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Leren damesklompen Birkenstock Boston Suede

Birkenstock Boston Suede leren damesklompen zijn de ultieme combinatie van comfort en stijl. Ontworpen door het bekende merk Birkenstock, zijn deze klompen speciaal gemaakt voor vrouwen die op zoek zijn naar een praktische en elegante schoen.

Deze klompen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en voelen zacht en soepel aan bij elke stap. Het leer is ook duurzaam en slijtvast, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor dagelijks gebruik.

Het klassieke, tijdloze ontwerp van deze klompen maakt ze een veelzijdige aanvulling op je garderobe. Of je ze nu draagt bij casual of geklede outfits, ze zien er geweldig uit bij elke gelegenheid. Bovendien voegt hun neutrale suède kleur een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Maar deze klompen zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook ongelooflijk comfortabel. De binnenzool van kurk en latex vormt zich naar de vorm van je voet voor optimale ondersteuning. Hij heeft ook extra demping voor extra comfort. De rubberen buitenzool biedt perfecte grip, zelfs op gladde oppervlakken.

Deze klompen hebben ook een verstelbaar hielriempje voor een persoonlijke pasvorm. Je kunt ze dus de hele dag dragen zonder enig ongemak. En dankzij het veterloze ontwerp zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken.

Of je nu in de stad bent, op vakantie of gewoon thuis, Birkenstock Boston Suede leren damesklompen zijn de perfecte keuze voor een look die zowel stijlvol als casual is. Dus voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Birkenstock
Fabrikant SKU 1019108
Kleur verbleekt kaki
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek NULL
Assortiment Boston