Zwembroek Arena Reflecting

Zwembroek Arena Reflecting

Beginnend op: € 38,32

€ 30,38

-21%
Onderscheid je van de massa met onze zwemboxershort Arena Reflecting, ontworpen om in te zwemmen en met een elegante, functionele styling.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 38,32

€ 30,38

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroek Arena Reflecting

Ontdek de Boxer zwemshorts van Arena Reflecting, ontworpen voor fervente zwemmers die hun stempel willen drukken in het water. Met het gerenommeerde merk Arena combineren deze zwemshorts stijl en prestaties voor een onvergetelijke zwemervaring.

De hoogwaardige stof biedt optimaal comfort en is bestand tegen chloor en slijtage. Het reflecterende ontwerp aan de zijkanten voegt een vleugje elegantie en zichtbaarheid toe, ideaal voor avondtrainingen of nachtelijke wedstrijden.

Boxer Met zijn slanke pasvorm en elastische tailleband biedt het Arena Reflecting badpak perfecte ondersteuning zodat je op je best kunt presteren in het water. De platte naden en binnenvoering garanderen superieur comfort en voorkomen schuren.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Boxer badpak Arena Reflecting zal je bondgenoot zijn om je doelen te bereiken. Deze zwemshort is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have voor alle zwemliefhebbers.

Dus wacht niet langer, kies voor Boxer Arena Reflecting en dompel jezelf onder in een unieke en stijlvolle zwemervaring. Verwen jezelf met het beste van Arena voor optimale prestaties en een trendy look in het water.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007337-500
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1