Dames zwempak uit 1 stuk Arena Multi Camo Challe

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Multi Camo Challe

Beginnend op: € 62,52

€ 42,59

-32%
Ontdek het 1-delig zwempak voor dames Arena Multi Camo Challe, ideaal om in te zwemmen dankzij het trendy, comfortabele ontwerp.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 62,52

€ 42,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Multi Camo Challe

Het Arena Multi Camo Challe 1-delig zwempak voor dames is de perfecte keuze voor alle zwemmers met een passie voor het water. Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert dit zwempak stijl en functionaliteit perfect om je de ultieme zwemervaring te geven.

Met zijn kleurrijke, moderne camouflagepatroon is dit zwempak zeker een blikvanger in het zwembad of op het strand. Maar niet alleen het uiterlijk maakt het een populaire keuze onder zwemmers. De slanke pasvorm en hoogwaardige stof bieden optimaal comfort en ondersteuning tijdens je zwemsessie.

Het zwempak is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een flatterende snit die met de rondingen van je lichaam benadrukt. De U-vormige rug en slanke bandjes zorgen voor een grote bewegingsvrijheid, zodat je zonder beperkingen je zwemdoelen kunt bereiken.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is chloor- en zonbestendig, waardoor het een duurzame keuze is voor regelmatige zwemmers. Bovendien droogt het snel, zodat je het na het zwemmen gemakkelijk kunt opbergen.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Arena Multi Camo Challe 1-delig zwempak voor dames is een perfecte keuze voor al je zwemactiviteiten. Dus wacht niet langer, voeg het toe aan je zwemkledingcollectie en geniet van je volgende zwemsessie in stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007222-810
Kleur blue river/wit multi
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene