Dames zwempak uit 1 stuk Arena Visual Waves Pro

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Visual Waves Pro

Beginnend op: € 57,48

€ 42,26

-26%
Verbeter je zwemprestaties met het Arena Visual Waves Pro 1-delig zwempak voor dames - revolutionair ontwerp van Arena.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 57,48

€ 42,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Visual Waves Pro

LET OP: Dit artikel kan klein vallen. Als je twijfelt tussen 2 maten, kies dan de eerstvolgende maat groter.

Het Arena Visual Waves Pro 1-delig zwempak voor dames is de ideale keuze voor alle enthousiaste zwemmers. Ontworpen door het beroemde merk Arena, biedt dit zwempak een unieke stijl en ongeëvenaarde prestaties voor uw zwemsessies.

Met zijn elegante, vrouwelijke ontwerp zal dit zwempak je figuur verbeteren en tegelijkertijd absoluut comfort bieden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel slijtvast als zacht voor de huid, zodat het aangenaam aanvoelt bij elke beweging in het water.

Of je nu af en toe zwemt of professioneel bent, dit zwempak is speciaal ontworpen om aan je behoeften te voldoen. De stretchstof past zich perfect aan je lichaam aan en biedt volledige bewegingsvrijheid voor optimale prestaties in het water.

Het Arena Visual Waves Pro 1-delige zwempak voor dames is ook ontworpen om chloor- en UV-bestendig te zijn, wat een langere levensduur en levendige kleuren garandeert, zelfs na vele zwemsessies. Bovendien droogt het snel op rapide zodat je het de volgende keer weer kunt dragen.

Of je nu in het zwembad of in de zee zwemt, dit zwempak biedt uitstekende grip en bewegingsvrijheid voor optimale prestaties in het water. Dankzij het naadloze ontwerp en de slanke bandjes kun je vrij bewegen zonder enig ongemak.

Laat je zwemkleding je niet tegenhouden bij het zwemmen. Kies voor het 1-delige zwempak voor dames Arena Visual Waves Pro en duik met stijl en zelfvertrouwen het water in. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en prestaties vanArena voor je zwemsessies.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006646-760
Kleur marineblauw/neonblauw/multi/neon
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene