Kinderzwemshort Arena B Thrice

Kinderzwemshort Arena B Thrice

Beginnend op: € 24,20

€ 20,15

-17%
Ontdek comfort en stijl met de Arena B Thrice zwemshort voor kinderen, ideaal voor fervente jonge zwemmers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 24,20

€ 20,15

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderzwemshort Arena B Thrice

De Arena B Thrice zwemshorts voor kinderen zijn een must-have voor jonge zwemmers met een passie voor water. Met de bekende merknaam Arena zijn deze zwemshorts speciaal ontworpen voor junioren die zich willen onderscheiden in het water.

Deze zwemshort is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een comfortabele, duurzame pasvorm om je kind tijdens al zijn zwemsessies te begeleiden. De elastische tailleband en het trekkoord zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl de chloor- en kleurbestendige stof intensief gebruik mogelijk maakt zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product.

Het ontwerp van de Arena B Thrice zwemshort is zowel modern als dynamisch, met kleurrijke strepen die een vleugje stijl toevoegen aan de algehele look. Je kind zal zich comfortabel en zelfverzekerd voelen in deze zwemshort, perfect voor wedstrijden of trainingen.

Of het nu voor het strand, zwembad of zwemclub is, deze zwemshorts van junior zijn de ideale keuze voor jonge atleten die willen presteren in het water. Dankzij de reputatie van het merk voor kwaliteit Arena kun je er zeker van zijn dat deze zwemshorts een duurzame investering voor je kind zullen zijn.

Ga je gang en geef je kind comfort en stijl met de Arena B Thrice zwemshorts voor kinderen. Deze zwemshorts zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle jonge zwemmers en zijn een must-have voor elke wateractiviteit. Wacht niet langer, koop nu je Arena B Thrice zwemshort en laat je kind schitteren in het water!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006498-580
Kleur zwart/turquoise/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior