Dames zwempak uit 1 stuk Arena Panel

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Panel

Beginnend op: € 43,36

€ 32,47

-25%
Een 1-delig zwempak Arena Panel voor dames, ideaal om mee te zwemmen dankzij het elegante, hoogwaardige ontwerp.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 43,36

€ 32,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Panel

Ontdek het 1-delig zwempak voor dames Arena Panel, speciaal ontworpen voor vrouwen die van zwemmen houden. Dit zwempak van het beroemde merk Arena biedt een perfecte pasvorm en een elegante stijl om je te vergezellen tijdens je trainingen en wedstrijden.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en uitzonderlijke duurzaamheid. De 1-delige snit biedt optimale ondersteuning terwijl het een grote bewegingsvrijheid in het water biedt. Het ontwerp op panel geeft dit zwempak een moderne, vrouwelijke touch.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het 1-delige zwempak voor dames Arena Panel is de perfecte keuze om je prestaties te verbeteren. Dankzij de compressietechnologie helpt dit zwempak je om je hydrodynamica te verbeteren en de weerstand in het water te verminderen, zodat je sneller en efficiënter kunt zwemmen.

Bovendien is deze zwembroek voorzien van de MaxLife-technologie vanArena, die maximale bescherming biedt tegen chloor en UV-stralen en garant staat voor een langere levensduur en een blijvende kleur. Je kunt dus bij elke zwemsessie van deze zwembroek genieten zonder je zorgen te maken over voortijdige slijtage.

Het Arena Panel 1-delig zwempak voor dames is een perfecte mix van prestaties en stijl. Of je het nu draagt voor een training of wedstrijd, je zult zeker opvallen. Dus voeg dit zwempak vandaag nog toe aan je zwemgarderobe!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 005908-598
Kleur zwart/freakrose/water
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene