Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Placem Dig Vback

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Placem Dig Vback

Beginnend op: € 56,47

€ 44,29

-22%
Ontdek comfort en stijl in het 1-delige zwempak voor dames Speedo Placem Dig Vback, perfect om in te zwemmen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 56,47

€ 44,29

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Placem Dig Vback

Duik in de wereld van het zwemmen met elegantie en comfort dankzij het eendelige zwempak voor dames Speedo Placem Dig Vback. Dit zwempak, ontworpen door het bekende merk Speedo, is speciaal gemaakt voor vrouwen die prestaties en stijl willen combineren tijdens hun zwemsessies.

Met zijn slanke pasvorm en slijtvaste stof geeft dit zwempak je optimale bewegingsvrijheid en een lichtgewicht gevoel in het water. Met zijn diepe V-vormige rug laat dit zwempak met je figuur beter uitkomen terwijl het perfecte ondersteuning biedt.

Het gedurfde, moderne ontwerp van het Placem Dig Vback zwempak voegt een dynamisch tintje toe aan uw zwemkleding. De levendige kleuren en originele print maken het een echt fashion statement bij het zwembad.

Dit Speedo zwempak is speciaal ontworpen om in te zwemmen en is voorzien van de Endurance+ technologie, die totale weerstand tegen chloor en slijtage garandeert. Je kunt dus vele zwemsessies van je Placem Dig Vback zwempak genieten zonder je zorgen te maken dat het zijn glans verliest.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, dit zwempak is de ideale keuze om je bij al je prestaties te begeleiden. Het is ook perfect voor zwemsessies met familie en vrienden, dankzij het comfort en de tijdloze stijl.

Wacht niet langer met dit eendelige zwempak voor dames Speedo Placem Dig Vback en duik vol zelfvertrouwen en elegantie het water in. Maak deel uit van de moderne, actieve vrouwen die kiezen voor kwaliteit en stijl met Speedo.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 003499-16610
Kleur blauw/rood
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene