Zwembroekje Speedo Eco+ Tech Panel

Zwembroekje Speedo Eco+ Tech Panel

Beginnend op: € 40,33

€ 24,40

-40%
Ontdek het ultieme in comfort en prestaties met Speedo Eco+ Tech Panel zwembroekjes.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 24,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroekje Speedo Eco+ Tech Panel

De Speedo Eco + Tech Panel zwembroek is een must-have voor alle enthousiaste zwemmers. Deze zwembroek is ontworpen door het beroemde merk Speedo en combineert stijl, comfort en prestaties tot in de perfectie.

engage Deze zwembroek is gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen en maakt deel uit van het Eco+ assortiment van Speedo, dat zich op empreinte inzet om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Je kunt dus met een gerust geweten duiken, omdat je weet dat je meehelpt aan het behoud van onze planeet.

Deze zwembroekjes zijn ook voorzien van Tech Panel-technologie, die optimale ondersteuning en gerichte compressie biedt om je te helpen je prestaties in het water te verbeteren. Je kunt je dus concentreren op het zwemmen, zonder je zorgen te maken over je zwembroekje.

Met zijn slanke pasvorm en discrete naden vormt dit zwembroekje zich perfect naar de vorm van je lichaam en biedt het een stijlvolle look en totale bewegingsvrijheid. De chloor- en kleurbestendige stof garandeert een lange levensduur, zodat je vele zwemsessies van dit zwembroekje kunt genieten.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Speedo Eco + Tech Panel zwembroekje zal je ultieme bondgenoot zijn voor je zwemtrainingen of wedstrijden. Aarzel dus niet langer en vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk Speedo om je doelen in het water te bereiken. Bestel hem nu en duik in comfort en prestaties met Speedo.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 003035-16839
Kleur bla/blauw
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene