Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Bandeau

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Bandeau

Beginnend op: € 72,60

€ 56,27

-23%
Ga in stijl de golven op met het 1-delige zwempak voor dames Speedo Bandeau, ontworpen voor optimale zwemprestaties.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 72,60

€ 56,27

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Bandeau

Duik met stijl en zelfvertrouwen het water in dankzij het 1-delige zwempak voor dames Speedo Bandeau. Ontworpen door het beroemde badmodemerk Speedo, combineert dit zwempak elegantie en prestaties perfect om u te begeleiden tijdens uw zwemsessies.

Dit zwempak is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt optimale ondersteuning dankzij de geïntegreerde bandeau. Geen zorgen meer over afglijdende bandjes of een slecht passende halslijn, dit zwempak past zich perfect aan uw lichaamsvorm aan voor absoluut comfort.

Deze zwembroek is niet alleen praktisch, maar ziet er ook geweldig uit. Het sobere, strakke ontwerp maakt het een must-have voor de watermode. De heldere kleuren en zorgvuldige afwerking geven je zwemkleding een moderne, vrouwelijke touch.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een grote weerstand en uitzonderlijke duurzaamheid. Je kunt het dus dragen tijdens je intensieve trainingen zonder je zorgen te maken over voortijdige slijtage.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, dit Speedo zwempak is ideaal voor alle soorten zwemmen. Of je nu baantjes trekt in het zwembad of de zee induikt, dit zwempak zal je begeleiden bij al je wateractiviteiten.

Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op dit 1-delige zwempak voor dames Speedo Bandeau om comfort, stijl en prestaties te combineren bij al je zwemactiviteiten. Met Speedo ben je klaar om elke uitdaging in het water aan te gaan met elegantie en zelfvertrouwen.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 00370-20001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene