Dameszwempak 1-delig fitness Speedo ECO Maternity

Dameszwempak 1-delig fitness Speedo ECO Maternity

Beginnend op: € 56,47

€ 56,27

De fitness dameszwembroek Speedo ECO Maternity 1-delig: de perfecte combinatie van comfort en ecologie voor uw zwemsessies.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 56,47

€ 56,27

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameszwempak 1-delig fitness Speedo ECO Maternity

Het fitness dames zwempak Speedo ECO Maternity 1-delig is de perfecte keuze voor aanstaande moeders die actief willen blijven in het water. Ontworpen door het beroemde merk Speedo, is dit zwempak speciaal ontworpen om optimaal comfort en ondersteuning te bieden tijdens het zwemmen.

Met zijn elegante ontwerp en flatterende snit zal dit zwempak je figuur verbeteren terwijl het je totale bewegingsvrijheid geeft. Het is gemaakt van gerecycled materiaal en dus milieuvriendelijk, zodat je een ecologisch verantwoorde moeder bent.

Dankzij de Speedo ECO-technologie is dit zwempak chloorbestendig en duurzaam, waardoor het een ideale keuze is voor regelmatige zwemmers. Bovendien heeft het UV-bescherming om je te beschermen tegen schadelijke zonnestralen als je buiten zwemt.

Of je nu zwemt om fit te blijven tijdens je zwangerschap of gewoon om te ontspannen, dit zwempak geeft je optimale ondersteuning dankzij de geïntegreerde bh en verstelbare bandjes. Zo kun je optimaal genieten van je zwemsessie zonder je zorgen te maken over je comfort.

Dit Speedo zwempak is speciaal ontworpen voor vrouwen en is een stijlvolle en praktische keuze voor alle aanstaande moeders. Dus voeg het vandaag nog toe aan je sportgarderobe!

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 00370-70001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene