Laarzen Palladium Palla Ace Chukka Cvs

Laarzen Palladium Palla Ace Chukka Cvs

Beginnend op: € 85,71

€ 68,57

-20%
Compromisloze elegantie en comfort met Palla Ace Chukka Cvs laarzen. Ontdek Palladium kwaliteit voor een trendy look elke dag.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,71

€ 68,57

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Laarzen Palladium Palla Ace Chukka Cvs

De Palladium Palla Ace Chukka Cvs enkellaarsjes zijn een must-have keuze voor fans van een casual urban stijl. Ze zijn gemaakt door het beroemde merk Palladium en combineren comfort en elegantie tot in de perfectie.

Deze enkellaarsjes hebben een lichtgewicht, slijtvast bovenwerk van canvas dat goed ademt om je voeten de hele dag koel en droog te houden. De dikke rubberen zolen bieden uitstekende grip en duurzaamheid, ideaal voor stedelijk terrein.

Het klassieke chukka ontwerp is afgewerkt met details van echt leer, wat deze laarzen een vleugje verfijning geeft. De veelzijdige zwarte kleur past bij elke outfit, of het nu gaat om een dag op kantoor of een avondje uit in de stad.

Deze enkellaarsjes zijn ook comfortabel om te dragen Palladium. Hun memory foam binnenzool past zich aan de vorm van je voet aan voor optimale ondersteuning. Bovendien zorgt de zachte textielen voering ervoor dat je je de hele dag warm en comfortabel voelt.

Deze laarzen zijn perfect voor stedelijke avonturen, maar ook voor buitenshuis. Het merk Palladium staat bekend om zijn slijtvaste, duurzame schoenen, dus je kunt er zeker van zijn dat deze laarzen je overal zullen vergezellen.

Kortom, Palladium Palla Ace Chukka Cvs laarzen zijn de perfecte keuze voor een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Dus voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 79142-305-M
Kleur vintage groen-m
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Palla Ace