Donsjack Only & Sons Carl Life

Donsjack Only & Sons Carl Life

Beginnend op: € 120,99

€ 75,01

-38%
Ontdek de Doudoune Only & Sons Carl Life, een must-have fashion item van Only & Sons.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 120,99

€ 75,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donsjack Only & Sons Carl Life

Het Only & Sons Carl Life donsjack is een echte must-have voor de winter. Dit donsjack van het beroemde merk Only & Sons combineert stijl en functionaliteit om je warm en modieus te houden.

Dit donsjack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam. Het biedt optimaal comfort en beschermt je tegen de elementen. De vulling van dons en veren zorgt voor behaaglijke warmte, zelfs op de koudste dagen.

Dit donsjack is niet alleen functioneel, maar ook bijzonder stijlvol. Het tijdloze ontwerp met ritssluiting, capuchon en praktische zakken maakt het een veelzijdig kledingstuk voor alle gelegenheden. Of je nu op pad gaat voor een stadswandeling of een tochtje naar de bergen, het Only & Sons Carl Life donsjack is je bondgenoot om de kou in stijl te trotseren.

De jas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de jas kunt kiezen die het beste bij je persoonlijke stijl past. Bovendien komt dit donsjack met zijn slanke pasvorm goed tot zijn recht terwijl je je vrij kunt bewegen.

Kortom, de Only & Sons Carl Life donsjas is de ideale keuze voor wie op zoek is naar comfort, warmte en stijl in één. Dus voeg hem nu toe aan je garderobe en maak je in stijl klaar voor de winter.

Extra informatie

Merk Only & Sons
Fabrikant SKU 22020156-3742960
Kleur turf
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene