Cargo shorts Alpha Industries Aircraft

Cargo shorts Alpha Industries Aircraft

Beginnend op: € 90,75

€ 53,71

-41%
Ga voor een unieke stijl met de cargo Alpha Industries Aircraft shorts, een must-have van Alpha Industries!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 53,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Cargo shorts Alpha Industries Aircraft

Ontdek onze nieuwe shorts cargo, de "Short cargo Alpha Industries Aircraft". Deze shorts zijn bedacht en ontworpen door het beroemde merk Alpha Industries en combineren stijl en functionaliteit voor een trendy en praktische look.

Dankzij het aeronautische ontwerp, geïnspireerd op militaire vliegtuigen, geeft deze short je een unieke en resoluut moderne look. De snit cargo geeft je veel bewegingsvrijheid, terwijl de vele praktische zakken al je essentials veilig opbergen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze short zowel robuust als comfortabel. De nette afwerking en slanke pasvorm maken hem ideaal voor al je activiteiten, zowel in de stad als daarbuiten.

De cargo Alpha Industries Aircraft shorts zijn een must-have voor iedereen die van urban fashion en militaire stijl houdt. Combineer ze met een basic T-shirt voor een casual look look, of met een overhemd voor een gekledere stijl. Met zijn veelzijdigheid en unieke ontwerp zal deze korte broek een essentiële toevoeging aan je garderobe zijn.

Wacht dus niet langer, bestel de cargo Alpha Industries Aircraft shorts nu en laat je verleiden door hun gedurfde stijl en uitzonderlijke kwaliteit. Deze shorts zijn perfect voor alle gelegenheden en zullen snel je favoriete stuk worden voor een trendy en authentieke look.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146250-142
Kleur donkere olijf
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene