T-shirt ronde hals kind Jack & Jones Cory

T-shirt ronde hals kind Jack & Jones Cory

Beginnend op: € 13,10

€ 10,63

-19%
Het Jack & Jones Cory crew-neck t-shirt voor kinderen: een must-have van het merk voor jonge mensen op het scherpst van de snede.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 13,10

€ 10,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt ronde hals kind Jack & Jones Cory

Het Jack & Jones Cory kinder-T-shirt met ronde hals is een must-have voor jonge jongens die graag voorop lopen in de modewereld. Dit T-shirt, ontworpen door het beroemde merk Jack & Jones, is speciaal voor junioren om ze een trendy en casual look te bieden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel zacht als comfortabel om te dragen. De klassieke ronde hals en korte mouwen maken het perfect voor warme zomerdagen. Het Jack & Jones logo op de borst geeft dit T-shirt extra stijl.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor elk lichaamstype en is ideaal voor kinderen van alle leeftijden. Of het nu voor een dag op school, een uitje met vrienden of een sportieve activiteit is, dit T-shirt zal de perfecte metgezel voor uw kind zijn.

Dit T-shirt is niet alleen comfortabel en stijlvol, het is ook gemakkelijk te onderhouden. Het kan in de wasmachine worden gewassen zonder zijn vorm of kleur te verliezen. Dankzij de duurzame kwaliteit kan dit T-shirt keer op keer gedragen worden zonder zijn aantrekkingskracht te verliezen.

Dus ga je gang en geef je kind het Jack & Jones Cory crew-neck T-shirt voor kinderen. Ze zullen het graag dragen en jij bent er zeker van dat je ze een kwaliteitskledingstuk geeft dat ze op al hun avonturen zal volgen. Bestel nu en laat je kind schitteren met de tijdloze stijl van Jack & Jones.

Extra informatie

Merk Jack & Jones
Fabrikant SKU 12249670-4388935
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior