Broek Reell Nova 2

Broek Reell Nova 2

Beginnend op: € 70,53

€ 51,92

-26%
De Reell Nova 2 broek: de ideale keuze voor trendy stijl en duurzaam comfort. Ontworpen door het gerenommeerde merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,53

€ 51,92

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Broek Reell Nova 2

De Reell Nova 2 broek is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, modieuze en duurzame broek. Ontworpen door Reell, een merk dat bekend staat om zijn kleding van hoge kwaliteit, zal Nova 2 je niet teleurstellen.

Deze broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ongeëvenaard comfort terwijl hij toch slijtvast en robuust blijft. De dikke stof is zowel zacht als ademend, waardoor het een ideale keuze is voor alle seizoenen. Je kunt ze dragen in de stad, voor buitenactiviteiten of zelfs voor een dag op het werk.

Het ontwerp van Nova 2 is zowel modern als veelzijdig. De slanke pasvorm en zorgvuldige afwerking maken deze broek elegant en trendy. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij jouw persoonlijke stijl. Of je look nu liever casual of gekleed draagt, Nova 2 past bij al je outfits.

Reell Nova 2 broeken zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook erg praktisch. Ze hebben zij- en achterzakken om je kleine spullen veilig op te bergen. Bovendien kun je de broek dankzij de elastische tailleband en het trekkoord naar wens verstellen voor optimaal comfort.

Kortom, de Reell Nova 2 broek is een product van topkwaliteit dat stijl, comfort en functionaliteit combineert. Of je nu een fashionista bent of gewoon op zoek naar een betrouwbare, duurzame broek, de Nova 2 is er voor jou. Voeg hem vandaag nog toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Reell
Fabrikant SKU 1104-008_02-001_120
Kleur zwarte wassing
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene