Waterdichte jas Acerbis Ixia

Waterdichte jas Acerbis Ixia

Beginnend op: € 68,06

€ 41,82

-39%
Blijf droog met de Acerbis Ixia jas, de perfecte combinatie van prestaties en stijl voor buitenavonturen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 68,06

€ 41,82

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte jas Acerbis Ixia

Het Acerbis Ixia waterdichte jack is een must-have voor tous buitensporters. Dankzij het stijlvolle ontwerp en de geavanceerde technologie is dit jack de perfecte keuze om je in alle weersomstandigheden droog en comfortabel te houden.

Gemaakt door het beroemde merk Acerbis, dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie, is deze jas gemaakt om lang mee te gaan. Elle heeft een waterdicht en ademend membraan dat je beschermt tegen regen en sneeuw en je droog en comfortabel houdt. Bovendien heeft elle gesealde naden voor maximale bescherming tegen de elementen.

De waterdichte jas Acerbis Ixia is ook erg praktisch, met meerdere zakken met rits voor je sleutels, telefoon enautres kleine benodigdheden. Elle heeft ook een verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen wind en regen.

tous Of je nu wandelt, fietst, fietst of gewoon een weerbestendig jack zoekt om elke dag te dragen, het Acerbis Ixia waterdichte jack voldoet aan al je eisen. Het stijlvolle ontwerp en de comfortabele pasvorm maken het ook een ideale keuze voor buitenactiviteiten of uitstapjes in de stad.

Laat de regen je niet van je avonturen weerhouden, kies voor de Acerbis Ixia waterdichte jas en wees klaar om alle weersomstandigheden in stijl en comfort te trotseren. Verkrijgbaar in verschillende maten, dus je vindt zeker de perfecte jas voor jou. Wacht niet langer, koop nu je Acerbis Ixia waterdichte jas en ga vol vertrouwen op avontuur.

Extra informatie

Merk Acerbis
Fabrikant SKU 0910909.090
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene