Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Eco+ H-Boom Placem Muscleb

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Eco+ H-Boom Placem Muscleb

Beginnend op: € 54,45

€ 37,53

-31%
De dameszwembroek Speedo Eco+ H-Boom Placem Muscleb, ideaal om mee te zwemmen, combineert comfort en prestaties met een milieuvriendelijk ontwerp.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 54,45

€ 37,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Eco+ H-Boom Placem Muscleb

Het Speedo Eco+ H-Boom Placem Muscleb 1-delig zwempak voor dames is de perfecte keuze voor alle milieubewuste zwemmers. Dit zwempak is gemaakt door het beroemde badmodemerk Speedo en combineert stijl en prestaties voor de ultieme zwemervaring.

Dit zwempak is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt een flatterende, comfortabele pasvorm die uw figuur zal verbeteren. U zult zich zelfverzekerd en stijlvol voelen in het water dankzij het moderne ontwerp en de heldere kleuren.

Maar dit zwempak is niet alleen mooi, het is ook milieuvriendelijk. Gemaakt van gerecyclede materialen, helpt het de impact op het milieu te verminderen en geeft je tegelijkertijd een product van hoge kwaliteit. Met het Speedo Eco+ H-Boom Placem Muscleb 1-delig zwempak voor dames weet je zeker dat je een ethische en verantwoorde keuze maakt.

Dit zwempak is ook ontworpen om je prestaties in het water te verbeteren. Met de Muscleback-technologie biedt het optimale ondersteuning en totale bewegingsvrijheid zodat je met gemak kunt zwemmen. Je kunt je dus concentreren op het zwemmen zonder last te hebben van je zwemkleding.

Het 1-delige zwempak voor dames Speedo Eco+ H-Boom Placem Muscleb is de perfecte keuze voor alle zwemmers die van zwemmen houden. Of je nu een beginner of een professional bent, je zult de kwaliteit, het comfort en de betrokkenheid bij het milieu zeker waarderen. Dus wacht niet langer, verwen jezelf en kies voor deze zwembroek Speedo die stijl, prestaties en ethiek combineert.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 08694-16896
Kleur bla/blauw
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene