1-delig meisjes zwempak Speedo Placement Muscleback

1-delig meisjes zwempak Speedo Placement Muscleback

Beginnend op: € 28,23

€ 25,11

-11%
Ontdek onze 1-delige zwemkleding voor meisjes Speedo Placement Muscleback om sportief te zwemmen in alle vertrouwen en elegantie.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 28,23

€ 25,11

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

1-delig meisjes zwempak Speedo Placement Muscleback

Voel je zelfverzekerd en gestroomlijnd met onze sportieve navy Muscleback, met een dynamische graphic in rose en felblauw. De Muscleback is populair bij jonge zwemmers en heeft dikke schouderbanden die de schouderbladen vrijmaken voor volledige bewegingsvrijheid tijdens lessen en trainingen. Onze EnduraFlex-stof is ideaal voor regelmatige zwembadsessies en biedt meer weerstand tegen chloor dan standaard zwemkledingstoffen en blijft langer als nieuw dankzij CREORA® HighClo™. Bovendien zijn de garens in nylon EnduraFlex stof gemaakt van 100% pre-consumer afval, zoals stofafval van fabrieken.

  • EnduraFlex
  • Muscleback - ideaal voor langere zwemsessies dankzij het ontwerp met volledig bewegingsbereik.
  • Onze EnduraFlex-stof is ideaal voor regelmatige zwembadsessies en biedt meer weerstand tegen chloor dan standaard zwemkledingstoffen en blijft langer als nieuw dankzij CREORA® HighClo™.
  • Bovendien zijn de garens van nylon in EnduraFlex stof gemaakt van 100% pre-consumer afval, zoals stofafval van fabrieken.
  • Voering met zijvouw
  • Gemiddelde beenhoogte

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 08324-16861
Kleur marineblauw/elektrisch roze/blauw kobalt
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1