Horloge voor dames Garett Verona

Horloge voor dames Garett Verona
€ 125,37
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Horloge voor dames Garett Verona

Smartwatch Garett Verona
Val voor de nieuwste innovatie van Garett! Wees stijlvol in elke situatie: op kantoor, tijdens een training of bij een concert, en laat je vervolgens verwennen door de uitzonderlijke technologie van je smartwatch. Controleer het weer en je benodigdheden, bedien applicaties op afstand vanaf je telefoon en geniet van een groot gebruiksgemak.

Moderne technologie
Met zijn 1,3 inch AMOLED-scherm verrijkt Garett Verona je dagelijkse leven met levendige kleuren, uitstekende zwartdiepte en uitstekende kijkhoeken vision. Dit type scherm staat vooral bekend om zijn opmerkelijk snelle reactie op aanraking. De vloeiende overgang van afbeeldingen en pictogrammen maakt bijvoorbeeld je trainingssessies veel leuker met een van de 22 sportmodi of de ademhalingsoefening. Je kunt ook op elk moment je activiteitsgeschiedenis raadplegen, met informatie over al je trainingen.

Permanente weergave
De permanente weergavefunctie geeft je permanente toegang tot de klok en de kalender, en je kunt de stijl van de wijzerplaat kiezen zodat Garett Verona er altijd goed uitziet op je hand. Maak het display wakker met een beweging van je pols en houd je activiteit, slaap of menstruatiecyclus in de gaten, maar bovenal: altijd aan! Bovendien is deze prachtige smartwatch voor vrouwen een stopwatch, wekker en timer in één en gaan de mogelijkheden veel verder dan de functies van een gewoon horloge.

Je vergeet dat je hem om je pols hebt
De Garett Verona smartwatch is een ultradun model dat ook ongelooflijk licht is dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën, zoals het 1,3" AMOLED scherm. Het apparaat is daarom uiterst modern en elegant, zonder je pols te verzwaren, waardoor het een plezier is om te dragen. Soms zou je zelfs kunnen vergeten dat je het draagt, maar je hoeft je geen zorgen te maken dat je het in de regen meeneemt: de IP67 waterdichtheid betekent dat het bestand is tegen spatten en stofdeeltjes. Het maakt niet uit wie je bent of wat je nodig hebt, Garett Verona voldoet aan je verwachtingen en past bij elk ontwerp.

Elegant en comfortabel
Er is voor ieder wat wils, want de Garett smartwatch voor dames is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Dankzij deze variatie kan het apparaat zowel elegant als sportief zijn, en dat is precies wat je wilt. Als je tot nu toe moeite hebt gehad om een horloge te vinden dat bij je past, dan heb je nu de oplossing gevonden. Neem een perfecte look terwijl je je muziek of camera op afstand bedient op je telefoon! Beleef een geweldige tijd met de hulp van je onmisbare metgezel.

Bespaar energie
De batterij in je nieuwe horloge is extreem duurzaam en hoeft dus niet opgeladen te worden gedurende zeven dagen gebruik! Het is een milieuvriendelijke oplossing die elektriciteit bespaart en helpt de planeet te beschermen. Nu kun je het vergeten om constant een oplader in je handtas mee te nemen of de lading van de batterij te controleren, en je hartslag enautres parameters in de gaten houden met behulp van een bloeddrukmeter, pulsoximeter of hartslagmeter. Vergeet niet je eigen batterijen op te laden!

Extra informatie

Merk Garett
Fabrikant SKU 85176200-VERONA_SREB_STAL
Kleur zilverstaal
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene