Stoorzender Turbo Band Printer Dessing New Zealand Vintage 2013

Stoorzender Turbo Band Printer Dessing New Zealand Vintage 2013
Beginnend op: € 39,83
Neem een duik in stijl met Turbo - de Jammer Dessing Vintage 2013 tape-printer - voor superieure zwemprestaties.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 39,83
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Stoorzender Turbo Band Printer Dessing New Zealand Vintage 2013

Jammer Turbo Band Printer Dessing New Zealand Vintage 2013 is een zwempak van hoge kwaliteit, ontworpen voor veeleisende zwemmers. Met zijn elegante ontwerp en slanke pasvorm biedt deze zwembroek optimale prestaties in het water.

Dit zwempak is gemaakt door het gerenommeerde merk Turbo, dat gespecialiseerd is in zwemuitrusting, en combineert stijl en functionaliteit. De Turbo Band Printer-technologie biedt optimale spiercompressie voor meer kracht enendurance tijdens het zwemmen.

Het op Nouvelle-Zélande geïnspireerde motief voegt een vleugje originaliteit toe aan het vintage zwempak. De felle kleuren en zorgvuldige details maken van dit zwempak een echt juweeltje voor fervente zwemmers.

Ontworpen om lang mee te gaan, is het zwempak gemaakt van hoogwaardige materialen die chloor en slijtage weerstaan. Het biedt ook UV-bescherming voor zwemmers die buiten trainen.

Of je nu een wedstrijdzwemmer bent of gewoon op zoek naar een zwempak met hoge prestaties, Jammer Turbo Band Printer Dessing New Zealand Vintage 2013 is de perfecte keuze. Met zijn unieke stijl en geavanceerde functies zal dit zwempak je begeleiden tijdens al je zwemsessies en je helpen je doelen te bereiken.

Mis het niet, koop nu Jammer Turbo Band Printer Dessing New Zealand Vintage 2013 en ervaar uitzonderlijk zwemmen. Of je nu in het zwembad of in de zee bent, dit zwempak garandeert comfort, stijl en prestaties om je te helpen nieuwe hoogten te bereiken in het zwemmen.

Extra informatie

Merk Turbo
Fabrikant SKU 798598-0009
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene