Stoorzender Turbo Desing Maori Flag

Stoorzender Turbo Desing Maori Flag
Beginnend op: € 39,83
Ontdek onze Jammer Turbo Design Maori Flag voor optimale zwemprestaties, geïnspireerd door de culture Maori. Geef je training een boost met Turbo.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 39,83
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Stoorzender Turbo Desing Maori Flag

De Jammer Turbo Design Maori Flag is een zwempak voor heren ontworpen om in te zwemmen. Dit zwempak is gemaakt door Turbo en heeft een uniek ontwerp dat geïnspireerd is op de Maori-vlag. Met zijn tribale motieven en felle kleuren geeft het een vleugje stijl en culture aan je zwemsessies.

Ontworpen voor veeleisende zwemmers, biedt deze Jammer een goede pasvorm die zich perfect aanpast aan de vorm van het lichaam. De stof, gemaakt van nylon en elastaan, zorgt voor optimaal comfort en bewegingsvrijheid in het water. Of je nu baantjes trekt of traint, dit zwempak houdt je gezelschap met efficiëntie en stijl.

Naast het unieke ontwerp heeft de Jammer Turbo Design Maori Flag technische eigenschappen die het ideaal maken om in te zwemmen. De stof is chloor- en UV-bestendig en garandeert een lange levensduur en levendige kleuren, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Bovendien heeft het een mesh voering voor extra ondersteuning en ventilatie.

Of je nu een wedstrijdzwemmer of een fanatieke zwemmer bent, dit zwempak is een ideale keuze voor je trainingen of zwemwedstrijden. Het originele ontwerp en de kwaliteit maken het ook een uitstekend cadeau voor zwemliefhebbers. Dus aarzel niet, kies voor de Jammer Turbo Design Maori Flag en laat trots je passie voor zwemmen en de culture Maori zien.

Extra informatie

Merk Turbo
Fabrikant SKU 798118-0007
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene