Zwembroekje Turbo Super Tank

Zwembroekje Turbo Super Tank

Beginnend op: € 36,30

€ 35,42

Domineer het zwembad in stijl met super tank Turbo, de perfecte zwembroek voor je zwemsessies.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 36,30

€ 35,42

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroekje Turbo Super Tank

De zwembroek Turbo Super Tank is een must-have voor alle zwemmers met een passie voor water. Deze zwembroek is ontworpen door het beroemde merk Turbo en combineert stijl, comfort en prestaties om je tijdens al je zwemsessies te vergezellen.

Deze zwembroek is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale ondersteuning dankzij de nauwsluitende snit. Dankzij de chloorbestendige stof kun je het intensief gebruiken zonder je zorgen te maken over voortijdige slijtage. Bovendien zorgt de UV-bestendigheid voor optimale bescherming tijdens je buitensessies.

Het ontwerp van Turbo Super Tank is zowel modern als elegant, met zijn felle kleuren en emblematische merklogo. Het zal je helpen op te vallen op het water, terwijl het je veel bewegingsvrijheid geeft dankzij de ergonomische snit.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, de zwembroek Turbo Super Tank voldoet aan al je verwachtingen. Of het nu voor een intensieve training is of voor een wedstrijd, deze zwembroek zal je bondgenoot zijn bij het bereiken van je zwemdoelen.

Dus trakteer jezelf op Turbo Super Tank voor een ongeëvenaarde zwemervaring. Wees klaar om je grenzen te verleggen en schitter in het water met stijl!

Extra informatie

Merk Turbo
Fabrikant SKU 7934817-0008
Kleur rojo
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene