Zwembroek Turbo

Zwembroek Turbo
Beginnend op: € 37,31
Verbeter je zwemprestaties met het Boxer badpak Turbo, de ultieme keuze voor professionele zwemmers. Verkrijgbaar in neongeel.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 37,31
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroek Turbo

Sleeppak Turbo Zwem Fluor Geel (Vertraging 3 Weken)

De maten en snit van tous the Drags Suit Turbo zijn identiek. Alleen de ontwerpen veranderen. Je kunt de achterkant van de zwembroek zien op ons Facebook-profiel "Christophe Turbo France". Je kunt je mening over dit product geven op ons Facebook-profiel "Christophe TurboFrance".

Gemaakt van 100% polyester. Sleeppak of remshirt is een overjersey ontworpen voor training om te werken aan kracht en/of weerstand.

Kleine gaatjes aan het oppervlak en de binnenkant van het shirt laten water door, waardoor het oppervlak groter wordt en je iets harder moet duwen om vooruit te komen. Kan in elke fase van het trainingsplan worden gebruikt.

Het wordt meestal gedragen over een 'klassiek' zwempak en kan gedragen worden door mannen of jonge mannen, maar ook door vrouwen of jonge meisjes.

HET IS RAADZAAM OM EEN GOED NIVEAU VAN ZWEMERVARING TE HEBBEN OM HET TE GEBRUIKEN! Je voelt het verschil als je het uittrekt. Versterkte naden. Flexibele taille met trekkoord. Vergeet niet een knoop te leggen aan het uiteinde voor gebruik. Drag Suit Turbo met een origineel ontwerp van Turbo ontwerpers. Het ontwerp wordt overgebracht op de stof, waardoor een perfecte print gegarandeerd is. Deze Turbo Drag Suit is ontworpen voor tweemaal daags gebruik. Het kan meerdere jaren meegaan.

Kan niet in de wasmachine. Handwas in koud water. Niet strijken. Niet in de droger drogen. Niet in de droger drogen. Dit zwempak Turbo is een normale maat (zie maattabel).

Als het zwempak past, komt de maat overeen. Dit zou niet het geval zijn als de maat niet zou passen. Witte voering aan de binnenkant van de zwembroek Turbo. (maat: 10 jaar = XS, 12 jaar = S, 14 jaar = M en 16 jaar = L).

Extra informatie

Merk Turbo
Fabrikant SKU 7909711-0001
Kleur geel
Kleur Geel
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene