Zwembroek Turbo Basic

Zwembroek Turbo Basic
Beginnend op: € 37,31
Duik in stijl met de Turbo Basic zwemboxershort, ontworpen voor gepassioneerde zwemmers door Turbo.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 37,31
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroek Turbo Basic

Ontdek ons nieuwste product Turbo voor ultieme prestaties in het water: het boxer zwempak Turbo Basic. Dit model is ontworpen voor zwemliefhebbers en combineert comfort en functionaliteit om te voldoen aan tous uw behoeften tijdens trainingen of wedstrijden.

Dit boxer zwempak is gemaakt door het beroemde merk Turbo, dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten, en is een must-have voor tous zwemmers. De slijtvaste stof en léger geven je optimale bewegingsvrijheid in het water, zodat je je kunt concentreren op je techniek en prestaties.

Het strakke, stijlvolle ontwerp van dit boxer zwempak Turbo Basic maakt het een ideale keuze voor tous elke stijl en elke gelegenheid. Of u nu een professionele zwemmer bent of een fanatieke amateur, u zult dol zijn op de slanke pasvorm die uw lichaam omhelst als een tweede huid.

Bovendien is dit boxer badpak voorzien van Turbo Fast Dry technologie, die rapide droogt voor maximaal comfort. Je kunt dus van de ene training naar de andere zonder lange uren te hoeven wachten voordat je je zwempak weer kunt gebruiken.

boxer Of je nu in het zwembad of in de zee traint, het Turbo Basic zwempak is ontworpen om chloorwater en zeezout te weerstaan en garandeert een lange levensduur. Je zult vele zwemseizoenen van dit kwaliteitsproduct kunnen genieten.

Kortom, boxer Turbo Basic is de perfecte keuze voor tous zwemmers die op zoek zijn naar comfort, prestaties en duurzaamheid. Wacht dus niet langer en voeg het toe aan je zwemkledingcollectie Turbo voor nog succesvollere trainingen en wedstrijden.

Extra informatie

Merk Turbo
Fabrikant SKU 7902354-0032
Kleur fluorgroen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene