Zwembroekje Turbo Aborigen Australia 2022

Zwembroekje Turbo Aborigen Australia 2022
Beginnend op: € 36,30
Ontdek onze nieuwe zwembroek Turbo Aborigen Australia 2022, ideaal om in te zwemmen dankzij de slijtvaste, comfortabele stof.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 36,30
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroekje Turbo Aborigen Australia 2022

Heren Australië Aborigen Waterpolo Jersey (3 weken vertraging)


Gemaakt van 55% PBT en 45% Polyester. WP-trui voor heren Turbo (zeer bestendig, zeer sterk, gaat lang mee). Versterkte naden.


Flexibele taille met trekkoord. Vergeet niet een knoop te leggen aan het uiteinde voor gebruik. Jersey Turbo met een origineel ontwerp van Turbo ontwerpers. Het ontwerp wordt overgebracht op de stof, waardoor een perfecte print gegarandeerd is.


Dit Turbo shirt is ontworpen voor twee keer per dag gebruik. Het kan meerdere jaren mee.


Niet machinewasbaar. Handwas in koud water. Niet strijken. Niet in de droger drogen. Niet in de droger drogen. Dit Turbo zwempak valt klein en zeer strak (zie maattabel), wat betekent dat het goed past. Als het zwempak past, is de maat correct.


Dit zou niet het geval zijn als de maat niet zou passen. Ontspant zich na een tiental zwembeurten om zich aan te passen aan de vorm van je lichaam en blijft dan goed zitten. Neem gerust een maatje groter als je nog nooit eerder een zwempak hebt gedragen Turbo. De witte voering aan de binnenkant van het shirt maakt het nog steviger. Iets minder comfortabel dan het Turbo herenzwempak, maar wel steviger.


Het verschil met het Turbo heren zwempak is dat de witte voering in het gehele heren waterpolo zwempak aanwezig is, maar niet op het heren zwempak. Turbo


(maten: 10 jaar = XS, 12 jaar = S, 14 jaar = M en 16 jaar = L).


De maten en snit van tous Turbo Waterpolo shirts zijn identiek. Alleen de ontwerpen veranderen.


De snit van de Turbo Waterpolotruien voor heren is identiek aan die van de Turbo Zwemtruien voor heren.

Extra informatie

Merk Turbo
Fabrikant SKU 731311-0007
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene