Zwembroek Turbo Dream

Zwembroek Turbo Dream
Beginnend op: € 37,31
Ontdek het comfort en de prestaties van het Boxer badpak Turbo Dream, ontworpen voor zwemliefhebbers door Turbo.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 37,31
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroek Turbo Dream

Het Boxer Turbo Dream badpak is een must-have voor tous zwemliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Turbo, combineert dit boxer stijl en prestaties om je te vergezellen tijdens je zwemsessies. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en totale bewegingsvrijheid.

Met zijn strakke, moderne ontwerp is het Boxer zwempak Turbo Dream perfect voor zwemmers van alle niveaus tous. Of je nu een professionele atleet bent of af en toe zwemt, dit boxer zal aan al je verwachtingen voldoen. Het is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan heldere, levendige kleuren om je te helpen op te vallen aan de rand van het zwembad.

Boxer Met zijn nauwsluitende pasvorm en elastische tailleband zorgt het Turbo Dream badpak voor optimale ondersteuning en een perfecte pasvorm tijdens al je bewegingen. De chloor- en slijtvaste stof garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid, zelfs na veelvuldig gebruik.

Naast het ontwerp en de kwaliteit is deze boxer ook erg praktisch. Het droogt snel en biedt een uitstekend ademend vermogen om je droog en comfortabel te houden tijdens je zwemsessies. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en heeft het geen speciale behandeling nodig.

Boxer Of je nu competitief zwemt of gewoon voor je plezier, het Turbo Dream zwempak zal je onmisbare bondgenoot zijn. Dus voeg het toe aan uw zwemmodecollectie voor onvergelijkbare stijl en prestaties in het water. Vertrouw op Turbo om u te vergezellen op al uw wateravonturen. Bestel nu je Boxer Turbo Dream zwempak en duik in uitmuntendheid!

Extra informatie

Merk Turbo
Fabrikant SKU 73121654-0007
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene