Zwembroekje Turbo Hombre Scotty 2016

Zwembroekje Turbo Hombre Scotty 2016
Beginnend op: € 30,25
Ultiem comfort voor je zwemsessies met de Turbo Hombre Scotty 2016 zwembroek. Ontdek de prestaties met Turbo.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 30,25
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroekje Turbo Hombre Scotty 2016

De zwembroekjes van Turbo Hombre Scotty 2016 zijn de perfecte keuze voor enthousiaste zwemmers die op zoek zijn naar prestaties en stijl. Het merk Turbo staat in de sportwereld bekend om zijn kwaliteitsproducten en dit zwembroekje is daarop geen uitzondering. Dit zwembroekje is speciaal ontworpen om in te zwemmen en biedt een nauwsluitende, comfortabele pasvorm zodat je gemakkelijk door het water kunt bewegen.

Deze zwembroek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en chloorbestendig, zodat hij zelfs na veel trainen goed blijft zitten. Het strakke, moderne ontwerp wordt aangevuld met een unieke 'Scotty' grafische print die een vleugje stijl aan je zwemkleding zal toevoegen.

Dankzij de ergonomische snit biedt deze zwembroek een perfecte pasvorm die de weerstand in het water vermindert en je prestaties verbetert. Bovendien heeft het een elastische tailleband die zorgt voor optimale ondersteuning terwijl je beweegt.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, de zwembroek Turbo Hombre Scotty 2016 zal je ideale bondgenoot zijn om je doelen in het water te bereiken. Dus ga je gang en voeg dit kwaliteitsproduct toe aan je zwemkledingcollectie. Bestel het nu en maak je klaar voor comfortabele en stijlvolle zwemsessies met Turbo.

Extra informatie

Merk Turbo
Fabrikant SKU 7300801-0099
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene