Zwembroekje Turbo Neon Fluor

Zwembroekje Turbo Neon Fluor
Beginnend op: € 30,25
Ga voor een levendige look met de Turbo Neon Fluor zwembroekjes, ontworpen om in te zwemmen met een stevige, duurzame stof.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 30,25
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroekje Turbo Neon Fluor

Turbo Heren Basic Royal badpak (3 weken levertijd)

Samenstelling 55% PBT en 45% Polyester.

Chloorbestendige Duratech-stof. Zwemkleding type " Endurance "Dezelfde stof als de WP herenzwemkleding Turbo (zeer bestendig, zeer sterk, gaat lang mee).

Versterkte naden. Flexibele taille met trekkoord. Vergeet niet een knoop te leggen aan het uiteinde voor gebruik. Deze Turbo jersey is ontworpen voor dagelijks gebruik.

Jersey Turbo met een origineel ontwerp van de ontwerpers van Turbo. Het ontwerp wordt overgebracht op de stof, waardoor een perfecte print gegarandeerd is. Deze Turbo trui is ontworpen voor dagelijks gebruik. Kan enkele jaren mee.

Niet machinewasbaar. Handwas in koud water. Niet strijken. Niet in de droger drogen. Niet in de droger drogen.

Dit zwempak Turbo is een normale maat (zie maattabel) en past goed. Als het zwempak past, is de maat correct. Dit zou niet het geval zijn als de maat niet zou passen. Ontspant zich na een tiental zwembeurten om zich aan te passen aan de vorm van je lichaam en blijft dan goed zitten. Geen witte voering aan de binnenkant van het zwempak Turbo (in tegenstelling tot het heren waterpolo zwempak Turbo). Comfortabeler dan het Turbo heren waterpolo zwempak, maar iets minder slijtvast door het ontbreken van de witte voering (maten: 10 jaar = XS, 12 jaar = S, 14 jaar = M en 16 jaar = L). De maten en snit van tous Turbo Herenzwembroeken zijn identiek. Alleen de ontwerpen veranderen. De snit van de Turbo herenshirts is identiek aan die van de Turbo herenshirts waterpolo.

Extra informatie

Merk Turbo
Fabrikant SKU 7300141-0006
Kleur koninklijk
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene