Hoodie Oklahoma City Thunder NBA

Hoodie Oklahoma City Thunder NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 52,72

-25%
Laat je passie voor Oklahoma City Thunder zien met deze hoodie NBA New Era, de must-have voor elke ultieme fan!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 52,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Oklahoma City Thunder NBA

De Oklahoma City Thunder NBA hoodie van New Era is een must-have voor alle fans van het legendarische Oklahoma City Thunder team. Gemaakt van superieure kwaliteit en een stijlvol ontwerp, is dit sweatshirt een must-have voor elke gelegenheid.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als slijtvast en biedt duurzaamheid die de tand des tijds zal doorstaan. De zachte, warme stof houdt je warm op kille dagen en geeft je de hele dag een comfortabel gevoel.

Het iconische Oklahoma City Thunder logo staat trots op de voorkant van de sweater, zodat iedereen zijn steun kan betuigen aan zijn favoriete team. Dankzij het strakke en stijlvolle ontwerp kun je dit sweatshirt zowel tijdens een wedstrijd als elke dag dragen voor een casual en sportieve look.

De verstelbare capuchon beschermt je tegen de elementen en geeft je outfit een vleugje stijl. De praktische zakken aan de voorkant kun je ook gebruiken om je handen warm te houden of kleine benodigdheden in op te bergen.

Deze Oklahoma City Thunder NBA hoody is een echt eerbetoon aan dit legendarische team en zijn gepassioneerde fans. Of je nu een fervente supporter bent of een fashionista die op zoek is naar iets trendy, deze sweater is voor jou.

Dus voeg deze Oklahoma City Thunder NBA hoody van New Era toe aan je collectie. Voor jezelf of als cadeau voor een geliefde, dit sweatshirt is de perfecte keuze voor alle Oklahoma City Thunder fans. Go Thunder!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505445
Kleur obsidiaanblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Oklahoma City Thunder
Karakteristiek gekapte