Hoodie Washington Wizards NBA

Hoodie Washington Wizards NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 52,72

-25%
Bekijk het Washington Wizards NBA sweatshirt met capuchon van New Era, zodat je je favoriete team in stijl kunt steunen!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 52,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Washington Wizards NBA

De Washington Wizards NBA hoodie van New Era is een must-have voor elke fan van het Washington Wizards basketbalteam. Dit sweatshirt is niet alleen comfortabel en modieus, je kunt er ook je steun mee betuigen aan je favoriete team.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als duurzaam. Hij is ideaal om warm te blijven tijdens uitwedstrijden of om casual te dragen op look. Het geborduurde Washington Wizards logo op de borst is een echt symbool van trots voor teamfans.

Het ontwerp van de hoodie is ook erg stijlvol. Met zijn blauwe hoofdkleur en rode en witte details weerspiegelt hij perfect de iconische kleuren van het Washington Wizards team. Bovendien maken de slanke pasvorm en de zorgvuldige afwerking hem zowel comfortabel als modern.

Of je nu al lang fan bent van Washington Wizards of gewoon een sportief modestuk aan je garderobe wilt toevoegen, deze hoodie is een perfecte keuze. Je kunt er je steun aan het team mee tonen terwijl je toch trendy en casual blijft.

Dus ga je gang en voeg de Washington Wizards NBA hoody van New Era nu toe aan je sportkledingcollectie. Het is een aankoop waar je geen spijt van zult krijgen en die je zal vergezellen in al je momenten van ontspanning en vrije tijd. Ga naar Wizards!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505425
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Washington Wizards
Karakteristiek gekapte