Opleidingsmateriaal SKLZ Goalshot [Grootte 7,32x2,44 m]

Opleidingsmateriaal SKLZ Goalshot [Grootte 7,32x2,44 m]

€ 347,77

€ 307,73

-12%
Verbeter je schietvaardigheid met Goalshot SKLZ, ontworpen om visuele focus te creëren op belangrijke scoorgebieden. Geschikt voor spelers van alle niveaus.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Opleidingsmateriaal SKLZ Goalshot

Gebaseerd op onderzoek dat aantoont waar keepers in de topcompetitie het doelwit zijn, helpt Goalshot spelers het spiergeheugen en vision te ontwikkelen dat nodig is om doelpunten te maken. Goalshot doet wat kegels, doelen en vervangende keepers niet kunnen: het creëert een visuele focus op de specifieke gebieden waar spelers vier keer meer kans hebben om te scoren.

De SKLZ Goalshot met is gebaseerd op verschillende seizoenen onderzoek en benadrukt de vier scoorgebieden waarop wordt gescoord door keepers in de topcompetities van het voetbal. De doelsensor is ideaal voor spelers van alle niveaus en doet wat kegels, doelen en vervangende keepers niet kunnen: hij creëert een visuele focus op de specifieke gebieden waar spelers vier keer meer kans hebben om te scoren. Na verloop van tijd helpt Goalshot spelers het spiergeheugen en vision te ontwikkelen dat nodig is om vaker te scoren. Het apparaat geeft direct feedback na een schot, waardoor spelers gedwongen worden hun positie en schiettechniek aan te passen en te corrigeren. De Goalshot is verkrijgbaar in vier verschillende maten en ontworpen om op het doelframe te passen, kan in enkele minuten worden geïnstalleerd en wordt geleverd in zijn eigen draagtas voor eenvoudig transport.

  • Maakt visuele focus mogelijk op gebieden waar spelers vier keer meer kans hebben om te scoren.
  • Stelt spelers in staat maximale schoten te nemen met directe feedback.
  • Ontwikkelt het vision en spiergeheugen dat nodig is om de succespercentages te verhogen.
  • Ontworpen om op het doelframe te passen en in enkele minuten op te zetten.
  • Wordt geleverd in zijn eigen draagtas voor gemakkelijk transport

Extra informatie

Merk SKLZ
Fabrikant SKU 2786
Kleur grijs/geel
Kleur Grijs
Maat 7,32x2,44 m - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd