Handschoenen van Fitness Harbinger Power 2.0

Handschoenen van Fitness Harbinger Power 2.0

Beginnend op: € 15,02

€ 14,97

Geef je handen de flexibiliteit, bescherming en stevige grip die ze nodig hebben met Fitness Harbinger Power 2.0 handschoenen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 15,02

€ 14,97

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Handschoenen van Fitness Harbinger Power 2.0
  • De ScretchBackTM -technologie, die zich op de bovenkant van de hand en tussen de vingers bevindt, verhoogt de flexibiliteit en biedt bescherming. De leren handpalm biedt maximale bescherming en een sterke grip. Hij is voorzien van opencellig schuim dat uw handpalm en vingers beschermt. Dankzij de halve vinger functie, terwijl uw contact met de stang toeneemt, kunt u ook een stevige grip maken. Dankzij de extra bescherming aan de duimzijde van gant biedt hij maximale bescherming en voorkomt hij dat uw duim wordt beschadigd. Dankzij de dubbele stikmethode die bij de productie is gebruikt, kunt u hem langer gebruiken. De verstelbare band biedt veel flexibiliteit en steun. Opmerking: Niet blootstellen aan de zon. Ultraviolette stralen van de zon kunnen uw handschoenen beschadigen, dus gebruik ze niet na reiniging zonder ze volledig te drogen.
  • Een maximum van 10 bestellingen kunnen geplaatst worden voor dit product. Trendyol behoudt het recht om bestellingen voor meer dan 10 eenheden te annuleren.
  • Er zijn minder dan 5 aandelen over om te verkopen tegen de actieprijs.
  • De verkoper bepaalt de verkoopprijs van het door u beoordeelde product.
  • Dit product is niet inbegrepen in de kortingsactie.
  • Een product kan door meerdere verkopers worden verkocht. Verkopers van producten die door meerdere verkopers te koop worden aangeboden, worden vermeld op basis van de prijs die zij voor het product hebben vastgesteld, de beoordelingen van de verkoper, de leveringsstatus, promoties op de producten, of de verzending gratis is of niet, of de producten kunnen worden geleverd met een levering rapide, en de voorraad en productcategorieën.

Extra informatie

Merk Harbinger
Fabrikant SKU 22235-22237
Kleur aqua
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene