Sokken Balega Hidden Comfort

Sokken Balega Hidden Comfort
Beginnend op: € 17,04
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 17,04
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sokken Balega Hidden Comfort

Balega Hidden Comfort No Show Socks, gemaakt van extra fijn garen om een kussen van zachte bescherming te bieden kilometer na kilometer, bieden ultiem comfort en kussen zonder bulk toe te voegen aan uw schoen. Deze sokken bieden optimale bescherming en schokbestendigheid en zijn speciaal ontworpen met Drynamix-stof, die vocht van uw voeten afvoert en ze koel en droog houdt tijdens uw activiteiten. Voor prestaties en comfort hebben de sokken een naadloze, met de hand verbonden tong die voorkomt dat de sok in de schoen zakt. Opgericht in 2003, Balega is toegewijd aan mission het creëren van de beste hardloopsok in de wereld. Balega sokken zijn tot in de perfectie gemaakt met extra fijne garens op machines met een hoog aantal naalden om zachte, beschermende demping te bieden zonder bulk toe te voegen. Elk paar sokken is met de hand gebonden voor een naadloos ontwerp en is voorzien van een exclusieve vochtregulerende vezel, Drynamix, om de voeten droog en koel te houden. Balega sokken worden met de hand geïnspecteerd om de kwaliteit te garanderen.

Ze bieden ultieme bescherming en schokbestendigheid met een dicht, gedempt hardloopsokontwerp en 200 naaldstof.

Zie de maattabel om de jouwe te vinden

Houdt de voeten koel en droog met vochtafvoerende Drynamix vezels en speciaal geconstrueerde en versterkte microvezel mesh ventilatiepanelen.

Maximaliseert het comfort met versterkte, naadloze, met de hand verbonden tenen en een hoog hiellipje dat voorkomt dat de sok in de schoen glijdt.

Versterkt elastaan zorgt voor extra slipweerstand.

De extra diepe hielpocket zorgt voor een perfecte pasvorm.

Elke sok wordt met de hand gecontroleerd om de kwaliteit te garanderen.

Materiaal: 84% DRYNAMIX POLYESTER®, 14% NYLON, 2% ELASTHANNE

Maat : Small ( US W 6-8/M 4,5-6,5)

Kleur : Medium grijs Medium grijs

Extra informatie

Merk Balega
Fabrikant SKU 212763-212766
Kleur middengrijs/lgn blauw
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene