Keepershandschoenen T1TAN Beast 3.0 (FP)

Keepershandschoenen T1TAN Beast 3.0 (FP)
Beginnend op: € 100,82
Bescherm je vingers met de T1TAN Beast 3.0 keepershandschoenen, de keuze van de profs voor ondoordringbare verdediging op het voetbalveld.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 100,82
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Keepershandschoenen T1TAN Beast 3.0 (FP)

WHITE BEAST MET VINGERBESCHERMING


Bescherm jezelf en zie er goed uit: ontdek WHITE BEAST 3.0 met effectieve vingerbescherming. 4mm supe Gecko Grip. Negatieve snit. Verwijderbare vingerbeschermers. Ademend.


Volledig opnieuw ontworpen stootzone met een agressieve look Beast. Ultralichte Mechano 2.0 stof. Hoogwaardig zelfklevend schuim. Verwijderbare staven.


Vingerbescherming.
The Beast met extra bescherming: flexibele, individueel verwijderbare vingerbeschermingselementen kunnen voorkomen dat je vingers onbedoeld worden uitgerekt. Voor maximale veiligheid. In elk spel.


Beast Gecko Grip.
Absolute overheersing: de super-grippy 4mm Gecko Grip absorbeert ballen letterlijk. Het extra zachte professionele plakschuim zorgt voor extreme grip. Voor superieure demping en balcontrole.


Mechano 2.0 stof.
Ultralicht en ademend: de high-performance Mechano 2.0 stof op de bovenkant van de hand maakt elke wedstrijd kinderspel. Voor optimale ventilatie en superieur comfort.


Beast Punching Zone.
Sla als een beest: de gloednieuwe Punching Zone is ontworpen met echte Beast klauwmarkeringen. Horizontale en verticale groeven geven je nog meer grip tijdens het slaan.


Strakke pasvorm voor de profs.
Speel als de profs: de strakke pasvorm geeft je ultieme controle. Hij past zich onmiddellijk en optimaal aan je hand aan. Zo worden je handbewegingen nog directer overgebracht rapide.


Verlengd plakschuim.
Maximaliseer het contact met de bal: het extra lange plakschuim op de pols maakt het nog makkelijker om de bal te vangen. Het geeft je nog meer contactoppervlak. Voor een nog intuïtiever spel.


Specificaties


Naad: Negative Cut
Pasvorm: Vormvaste
Palm: 4mm Gecko Grip
Gussets: Textiel
Grip Protection Zone:
Bovenwerk: Mechano 2.0
Stootzone: Silicone
Sluiting: Elastisch Dubbele elastische bandage
Omwikkelde duim:
Bars:
Grip:
Schuurbestendigheid:
Schokabsorptie:
Ideaal voor: Natuurgrasvelden &; Kunstgrasvelden

Extra informatie

Merk T1TAN
Fabrikant SKU 202324-
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Gardien
Barette Met clips
Staat van gebruik Veelzijdig/alle oppervlakken
Couture Negatieve naden
Knip Klassieker