Mountainbike stuurpen -urban-trekking verstelbaar aluminium vorkverlenging Ergotec Sepia 31,8 L 110 mm 1"1-8 (niveau 4 homoloog) [Grootte Ø31,8x110 mm/1"1-8]

Mountainbike stuurpen -urban-trekking verstelbaar aluminium vorkverlenging Ergotec Sepia 31,8 L 110 mm 1"1-8 (niveau 4 homoloog) [Grootte Ø31,8x110 mm/1"1-8]

€ 60,30

€ 56,10

-7%
Maximaliseer je comfort en prestaties met de Ergotec Sepia verstelbare en verhoogde aluminium MTB-stuurpen. Een kwalitatief, level 4 goedgekeurd accessoire.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 1 of 3 dagen

Beschrijving

Mountainbike stuurpen -urban-trekking verstelbaar aluminium vorkverlenging Ergotec Sepia 31,8 L 110 mm 1"1-8 (niveau 4 homoloog)

De verstelbare en verhoogde aluminium MTB-Urban-Trekking stuurpen voor Ergotec Sepia vorken is een essentieel accessoire voor fietsers die op zoek zijn naar prestaties en comfort. Ontworpen door het beroemde merk Ergotec, specialisten in fietsuitrusting, is deze stuurpen een echt concentraat van technologie en innovatie. Met een diameter van 31,8 mm past deze stuurpen perfect op de naven van het stuur en zorgt hij voor een onvergelijkbare stabiliteit en stevigheid. Dankzij het aluminium ontwerp is hij extreem licht en toch bestand tegen schokken en trillingen. Zo kun je in alle veiligheid genieten van je ritten. De Ergotec Sepia stuurpen is ook verstelbaar en verhoogd, zodat je de hoogte van je stuur kunt aanpassen aan je voorkeuren en lichaamsvorm. Zo kun je een comfortabele, ergonomische houding aannemen en rug- en schouderpijn voorkomen. Deze stuurpen is goedgekeurd op niveau 4, wat garandeert dat hij voldoet aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen, en is dus een veilige en betrouwbare keuze voor veeleisende fietsers. De 110mm stuurpen is ideaal voor stadsfietsen, trekkingfietsen en mountainbikes. Kortom, de verstelbare en verhoogde aluminium MTB-Urban-Trekking stuurpen voor Ergotec Sepia vorken is een essentieel accessoire voor enthousiaste fietsers. Het hoogwaardige ontwerp combineert stabiliteit, kracht en comfort. Laat niets aan het toeval over en rust jezelf uit met deze stuurpen Ergotec voor nog meer plezierige, hoogwaardige ritten.

Extra informatie

Merk Ergotec
Fabrikant SKU 172633
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat Ø31,8x110 mm/1"1-8 - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene