Jeans Lee Brooklyn Straight

Jeans Lee Brooklyn Straight

Beginnend op: € 80,62

€ 59,14

-27%
De Jeans Lee Brooklyn Straight: een klassiek silhouet met een iets hoge taille en een recht model voor absoluut comfort.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,62

€ 59,14

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jeans Lee Brooklyn Straight

De Brooklyn is authentiek en draagbaar en heeft een klassiek silhouet met een iets hoge taille en een gulp met ritssluiting. Het heeft een rechte pasvorm van heup tot enkel, met een iets wijdere dij.Iets hoge taille - wijde dijen - rechte snit bij de knieën en klassieke opening onderaan de pijpen - gulp met rits

Deze jeans is gemaakt van een klassiek, licht rekbaar denim en is comfortabel om overal te dragen. Dit model is geverfd volgens ons Crystal Clear-procédé, waarbij minder water, minder chemicaliën en helemaal geen zout wordt gebruikt. De eenvoudige spoeling zorgt voor een schone, verfijnde look die de textuur van het denim laat zien. Je zult zien dat het mettertijd evolueert naarmate het zich aanpast aan je leven. Contrasterend garen en koperen knopen maken de look af. Authentiek Crystal Clear biologisch katoenen denim met lage stretch 13,5 ozCrystal ClearModel lengte: 187 cm. Model draagt maat 32/32.

Extra informatie

Merk Lee
Fabrikant SKU 112110175
Kleur spoelen
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten