Zwembril Speedo Jun Biofuse 2.0

Zwembril Speedo Jun Biofuse 2.0

€ 22,18

€ 15,74

-29%
Verbeter je zwemprestaties met Speedo Jun Biofuse 2.0 zwembrillen, ontworpen door het vertrouwde sportmerk Speedo.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Zwembril Speedo Jun Biofuse 2.0

Speedo Jun Biofuse 2.0 zwembrillen zijn de perfecte keuze voor zwemmers van elk niveau. Deze zwembril is ontworpen door het beroemde merk Speedo en combineert stijl en functionaliteit voor een ongeëvenaarde zwemervaring.

De Biofuse-technologie zorgt voor een perfecte, comfortabele pasvorm dankzij de ergonomische vorm en zachte siliconen afdichting. Het helpt ook om vlekken en irritatie rond de ogen te verminderen, zodat je je volledig op het zwemmen kunt concentreren.

De anticondenslenzen zorgen voor een heldere, scherpe vision, terwijl de ingebouwde UV-bescherming je ogen beschermt tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu buiten zwemt of in het zwembad, deze zwembril biedt je optimale bescherming.

Het strakke, moderne ontwerp van Speedo Jun Biofuse 2.0 maakt het tot een onmisbaar zwemaccessoire. Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, deze zwembril vergezelt je tijdens al je trainingen en wedstrijden.

Naast de uitzonderlijke prestaties is deze zwembril ook extreem duurzaam dankzij de hoogwaardige constructie. Hij is ontworpen om slijtage en vervaging te weerstaan, waardoor hij een langetermijninvestering is voor elke enthousiaste zwemmer.

Laat je niet afremmen door je zwembril, kies voor Speedo Jun Biofuse 2.0 en geniet van een ongeëvenaarde zwemervaring. Of je nu je prestaties wilt verbeteren of gewoon plezier wilt hebben in het water, deze zwembril gaat overal met je mee. Dus voeg ze nu toe aan je zwemspullen!

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 003363-16957
Kleur sleutel/blauw
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene