Apparatuur voor handbalclubs

Handbal zou moeilijk te spelen zijn zonder de juiste uitrusting voor de sport. Accessoires, trainingsmateriaal, bescherming, bagage, voeding, verzorging, clubruimte... vind kwaliteitsartikelen om je te helpen een echte handbalkampioen te worden!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Complete uitrusting voor snelle vooruitgang

Ongeacht je niveau, als je op korte en lange termijn wiltpresteren in dehandbalwereld is de juiste uitrusting meer dan noodzakelijk. Door onze website te bezoeken, kunt u uitrusting ontdekken die professionele spelers waardig is! Profiteer van onze producten tegen lage prijzen en profiteer van de nieuwste innovaties ontwikkeld door wereldberoemde merken.

Materiaal ter beschikking van de spelers

Welke accessoires moet ik gebruiken om handbal te spelen?

Omdat je bij deze sport verschillende bewegingen moet maken , zoalsrennen, springen, dribbelen, enz. is zweten onvermijdelijk. Dit kan snel vervelend worden en uw concentratie verstoren! Je hebthoofdbanden nodig om dit probleem op te lossen! Ze zijn meestal gemaakt van badstof en absorberen vocht terwijl zeje haar op zijn plaats houden. U kunt kiezen uit verschillende modellen met speciale aanbiedingen : de Primeblue Trail van adidas of de Nikeswoosh zijn enkele voorbeelden!

En aangezien het bij handbal soms moeilijk is om een efficiënte greep tehebben , heb jeharsen nodigom het beter te beheersen. Kempa 's 10-pack zou het moeten doen!

Hoe bescherm je jezelf?

Aangezien schokken en uitglijden bij handbal vaak voorkomen, is het raadzaambeschermende kleding te dragen .Dit is zelfs belangrijk als je eerder een blessure hebt opgelopen! Omhet kniegewricht te beschermen tegen schokken, moet je kniebeschermers gebruiken! Deze zijn uitgerust met technologie dievocht afvoert en tegelijkertijd uw knieschijf stabiliseert en uw voeten veilig stelt! Om u te helpen, kiest u een van de volgende modellen: de Performance (x2) van Asics, de Streak Noir van Nike of de Kguard Protector van Kempa.

En omdat de gewrichten in de armen ook zwaar belast worden, is het raadzaam elleboogbeschermers tedragen . Met de beschermende pads vangen ze alle schokken op die je tijdens een wedstrijd kunt ervaren! Met deze pads kun je je ellebogen stabiel houden.Om u te inspireren, zijn hier enkele modellen die tegen de beste prijs worden aangeboden: de Long Sleeve van Hummel, de pro graphic elite van Nike of de H500 van Atorka!

Welke uitrusting moet ik voor de training gebruiken?

Omdat training essentieel is om je prestaties teverbeteren , heb je trainingsapparatuur nodig die bij je talent past! Te beginnen met kwaliteitskasten! Deze items zijn geweldig om teams in training te onderscheiden! Gemaakt van rekbaar polyester, geven ze je bewegingsvrijheid! Je kunt kiezen uit de Pumatrainingsslab, de Macrontraining practice+ of de Reversible Training Bib van Kempa.

Aangezien trainingen een gelegenheid zijn om bepaalde technieken te verfijnen, is het soms nuttig om een zone af te bakenen. Gebruik hiervoor trainingskegels! Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en vooral tegen lage prijzen! De zachtemodellen 46 cm van Tremblay moetenvolstaan!

Welke uitrusting voor clubs?

Maak je deel uit van een club? Op onze website vindt u alles wat u nodig heeft om uw team optimaal te laten trainen! Vind via declubruimte het materiaal dat uw club nodig heeft! Aangezien een handbalwedstrijd niet kan worden gespeeld zonder ballen, is het belangrijk ze goed te kiezen! Onze modellen hebben een zachte schuimlaag voor een comfortabel gevoel in de hand. De latex blaas en textiel laminering geeft je een uitzonderlijke bounce en luchtretentie! Twijfel je over je keuze? Kies dan voorKempa 's Leoof Erima 's Pure Grip No. 3.

Hoe zorg je voor jezelf?

Kleine verwondingen komen vaak voor bij handbal. Je moet schokken verwachten ! In geval van hevige schokken heeft u passende zorg nodig! Gebruik een koude sprayom de pijn te verlichten enontstekingen te verminderen! Het verlaagt onmiddellijk detemperatuur door te sproeien voor een onmiddellijk effect! En mocht je een schrammetje oplopen, vergeet dan niet de wond schoon te maken en te beschermen met verband.

Wat moet je eten om je energie op peil te houden?

Omdat handbal veel energiekost, moet je het voedingsaspect niet onderschatten ! Om snel calorieën te recupereren , maar zonder overtollige suiker, is het aangeraden eiwitrepen te nemen ! Om je dorst te lessen, kies je voor energiedrankjes! EA Fit 's bloedsinaasappel -3h geeftje een snelle oppepper!

Welke bagage moet ik meenemen om mijn uitrusting te dragen?

Om je uitrusting comfortabel mee te nemen naar de training heb je een geschikte sporttas nodig! Onze modellen zijn ontworpen om u maximaal opslagvolume en duurzaamheid te bieden. De Essentials Foldaway van Asics en de K-Line 40L van Kempa kunnen u inspireren!