Alle handbalproducten: Schoenen, truien en apparatuur

Net als andere balsporten kan handbal niet in goede omstandigheden worden gespeeld zonder het juiste materiaal te gebruiken! Schoenen, textiel, lifestyle, ballen, supporters, uitrusting, merken ... handbalfans hebben alles om hun passie te vieren zoals het hoort!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Hoogwaardige handbalproducten

Of u nu een handballer, een fan, of een persoon die houdt van de sportstijl look, ontdek verschillende en complete producten gewijd aan deze sport. Deze producten zijn afkomstig van prestigieuze merken zoals Hummel, Errea, Select, Kempa of Macron! Door onze site te bezoeken, krijgt u toegang tot betrouwbare en kwalitatieve producten tegen promotieprijzen! Mannen, vrouwen, kinderen, iedereenprofiteert ervan!

Volledige artikelen getekend door de grote handbalmerken

Welke schoenen om handbal te spelen?

Ben je een beginner? De paren voor uw niveau zijn ontworpen om zich aan te passen aan uw behoeften! In dit stadium richt je je op basisbewegingen zoals passen, vangen, schieten, springen, enz. Lichtgewicht handbalschoenen met goede steun worden aanbevolen. Ben je een gevorderde speler? Je hebt veelzijdige schoenen nodig omdat je positie nog niet vastligt! Ze moeten duurzaam en licht zijn en een uitstekende demping hebben! Voor kenners zijn er twee soorten schoenen: die voor krachtposities zoals backs, pivots en centrale halven en die voor posities die levendigheid, snelheid en sprongen vereisen zoals vleugelspelers. Om u te helpen kiezen, kiest u een van de volgende modellen: de Wave Momentum 2 van Mizuno, de Aero 180 van Hummel of de Wing lite 2.0 van Kempa. Trakteer jezelf op deze paren met korting! Maar vergeet niet om vooraf de juiste sokken aan te schaffen!

Wat moet je dragen om een goede handballer te zijn?

Houdt u van sterren als Nikola Karabatic, Luc Abalo, Estelle Nze Minko of Allison Pineau? Wil je net als zij de juiste kleding dragen om te handballen? Je hebt zowel voor de onderkant als voor de bovenkant textiel nodig! Voor het broekje kies je een broekof een korte broek , afhankelijk van het weer! Als de temperatuur daalt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor de adidas French Team Training Pants ! Als het warm is, kies dan voor de Action shorts van Hummel! Voor de top heb je de mogelijkheid om truien aan te trekken! Gemaakt van ademende en lichte stof, geven ze u comfort en bewegingsvrijheid. De 100% polyester UA Tech Twist 1/2 Zip van Under Armour zou het moeten doen!

Hoe kiest u uw handballen?

Als balsport is de bal een essentieel onderdeel van het spel en zonder de bal kun je niet veel doen op de baan. Hij is gemaakt van een lederen of synthetische bekleding en moet tijdens het gebruik zijn gewicht, vorm en veerkracht behouden. Weinig ideeën? Kies de Scorpio van Select of de Dune Beachball T1 van Kempa.

Welke producten zijn er voor de hanballiefhebbers?

Ben je een fan van PSG Handball, FC Barcelona Handball, HBC Nantes of Montpellier Handball (MHB)? Om je te onderscheiden van de massa en je favoriete club te steunen, neem je dezelfde outfits aan als je favoriete spelers! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de overhemden! Als je PSG steunt, kies dan voor de PSG Handbal 2020/21 gewijd aan thuiswedstrijden! Hou je van MHB? De Montpellier Handbal 2020/21 trui is het juiste product voor jou!

Welke uitrusting moet een kaatser kiezen?

Aangezien schokken soms onvermijdelijk zijn, vooral tijdens de aanvals- of verdedigingsfase, hebt u voldoende bescherming nodig! Voor keepers die het doel beschermen, behoren de knieën tot de meest kwetsbare plekken. Het wordt daarom aanbevolen om kniebeschermers te dragen! Weet je het niet zeker? Hier zijn een paar modellen om je te inspireren: de Team (x2) van Mizuno of de Kguard Protector van Kempa! Op onze website vindt u ook hoogwaardige enkel- en elleboogbeschermers!

Topmerken voor handballers

Omdat prestaties alleen mogelijk zijn als de speler over de beste uitrusting beschikt, werken topmerken hard aan het ontwerpen van producten van de hoogste kwaliteit! Sokken, schoenen, shorts, broeken, t-shirts, shirts, ballen, beschermende kleding, uitrusting, etc.... Alles wat een handballer of liefhebber nodig heeft! Ontdek state-of-the-art artikelen ontwikkeld door toonaangevende merken als Hummel, Select, Errea, Erima, adidas, Kempa, Macron, Mizuno of Under Armour .

Welke kleren moet je dragen om er goed uit te zien?

Tegenwoordig wordt sportkleding meer voor de stijl dan voor de training gedragen! Je hoeft alleen maar de juiste combinatie te vinden en dat is het! Je kunt bijvoorbeeld sweatshirts en sweatpants combineren voor een lifestyle look! Om je te inspireren is hier een mogelijke combinatie van het hmlSAM HOODIE sweatshirt van Hummel met de Mizuno sweatpants.