Kort Rehband QD compression [Grootte XL]

Kort Rehband QD compression [Grootte XL]
€ 80,62

Niet op voorraad

Beschrijving

Kort Rehband QD compression

De QD Compression Short tilt pasvorm en functionaliteit naar een hoger niveau en brengt je tegelijkertijd het nieuwste op het gebied van sportmode. Deze performance shorts bieden optimale ondersteuning en minimaliseren spiervermoeidheid en -pijn om uw prestaties en herstel te verbeteren. Ze zijn gesneden voor een perfecte pasvorm. De constructie met platte naden zorgt voor uitzonderlijke sterkte en comfort. Zeer ademend materiaal zorgt voor een superieur comfort. Voortbouwend op Rehband 's lange geschiedenis van anatomisch ontwerp, biedt de short superieure compressie met behoud van flexibiliteit in beweging. De Rehband QD compressieshorts zijn voorzien van innovatieve ontwerpelementen. Het intelligente ontwerp biedt ultiem comfort en pasvorm tijdens de training.

Specificaties:

  • 18% Elastaan
  • 82% Polyester QD Compressie Short f

Functionaliteit:

  • De belangrijkste functies van de Rehband steunen zijn warmte, compressie en een receptieve ingangsversterking. Deze elementen vormen een unieke samenstelling die samen blessures voorkomen, prestaties verbeteren en blessureherstel vergemakkelijken. U zult verschillende resultaten ondervinden, die specifiek zijn voor elk product.

Bloedcirculatie:

  • De bloedsomloop, ook wel het transportsysteem van het lichaam genoemd, is van cruciaal belang voor de werking en de vitaliteit van het lichaam. Het hart pompt bloed door de bloedvaten van de bloedsomloop, waardoor zuurstof, voedingsstoffen, hormonen en neurotransmitters door ons lichaam worden vervoerd. De bloedsomloop transporteert deze stoffen en materialen naar de plaatsen die de verschillende organen nodig hebben, en voert de afvalstoffen af die door de stofwisseling ontstaan. Verwondingen of andere gezondheidsproblemen kunnen de vitale bloedstroom verminderen.
  • Tijdens het sporten verwijden de bloedvaten van het lichaam zich op natuurlijke wijze, nemen de hartslag en de bloedstroom toe, zodat het lichaam meer zuurstofrijk bloed naar de spieren kan transporteren. De warmte en de compressie die door de Rehband producten worden gegenereerd, zorgen voor een verdere toename van de bloedstroom, waardoor de gebruikte spieren beter van zuurstof worden voorzien, hetgeen leidt tot betere prestaties en minder spierpijn na de training dankzij de verwijdering van afvalproducten zoals melkzuur.

Coördinatie:

  • Coördinatie kan worden omschreven als de wisselwerking tussen het zenuwstelsel en het spierstelsel. Het is de interactie van bepaalde spiergroepen om nuttige lichamelijke reacties te creëren die nodig zijn voor optimale en gewenste prestaties.
  • De compressie en de receptieve input van de anatomische constructie van Rehband producten maken een hoger niveau van spiercoördinatie mogelijk. De perfecte pasvorm van deze modellen zorgt voor een maximale efficiëntie in een volledig bewegingsbereik en een verbeterde kwaliteit van de beweging. U zult minder snel uw ledematen blesseren wanneer de coördinatie verbeterd is , bijv. Draagproducten Rehband.

Prestaties:

  • Ongeacht de sport, de activiteit of het niveau, streven actieve mensen ernaar beter te presteren of een bepaald gewenst niveau te handhaven. De gecombineerde functies van warmte, compressie en versterking van de receptieve input resulteren in een brede waaier van voordelen zoals coördinatie, verbeterd evenwicht, verhoogde bloeddoorstroming. De gecombineerde resultaten kunnen de prestaties bij de gekozen activiteit verhogen. De atleet krijgt de middelen om nieuwe niveaus, nieuwe doelen en nieuwe uitdagingen te bereiken.
  • Goede prestaties hangen af van veel verschillende factoren, zoals slaap, voeding, herhalingsniveau en mentaliteit. Een andere factor die de prestaties kan verbeteren, is de verbetering van de techniek door de verbeterde coördinatie, het evenwicht, het gevoel van veiligheid en de proprioceptie die de gebruiker door de steunen krijgt Rehband. Of het nu gaat om Rehband supports om blessures te voorkomen, zelfvertrouwen op te bouwen of een blessure te revalideren, de algehele prestaties kunnen worden verbeterd.

Sneller herstel:

  • Lichaamsbeweging produceert metabolische bijproducten. Lactaat is de meest voorkomende. Wanneer bijproducten zich ophopen, hebben zij een aanzienlijke invloed op de contractiele functie van spierweefsel, waardoor de prestaties aanzienlijk afnemen. Na de training blijven deze metabolieten soms in de spier achter. Het is belangrijk ze te verwijderen en er zijn een aantal doeltreffende methoden, waaronder actief herstel en koude douches. Het dragen van Rehband producten tijdens en na het sporten is ook een doeltreffende praktijk, die de bloedcirculatie bevordert en de afkoeling van de spieren verlengt.
  • De producten Rehband zijn zeer doeltreffend voor sporters omdat zij de kwaliteit van het herstel verbeteren. Zij verbeteren de proprioceptie door feedback te geven aan het lichaam, ondersteunen de beweging, stimuleren de doorbloeding en houden de gewrichten warm. Al deze voordelen zorgen ervoor dat de gebruiker in topvorm is en meer kans heeft om de dag na de training zonder pijn of spierpijn te trainen.

Energiebesparing:

  • Wanneer de voordelen van compressie en verhoogde receptieve input van Rehband worden gecombineerd, wordt energie bespaard omdat de beweging efficiënter is. Een correcte techniek en energie-efficiëntie spelen een belangrijke rol bij het succes van elke sportprestatie. Bij het joggen of hardlopen, de repetitieve impact die optreedt wanneer u

Extra informatie

Merk Rehband
Fabrikant SKU 614006-2999
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat XL - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten