Keepershandschoenen Reusch Pure Contact 3 S1

Keepershandschoenen Reusch Pure Contact 3 S1
Beginnend op: € 50,42
Deze keepershandschoenen voor volwassenen zijn perfect voor natuurgras. Ze bieden grip, wendbaarheid, lichtheid en ademend vermogen, ongeacht het weer.

Niet op voorraad

Beschrijving

Keepershandschoenen Reusch Pure Contact 3 S1

Grip, beweeglijkheid, lichtheid, ademend vermogen: domineer het spel met de gloednieuwe Pure Contact 3 keepershandschoenen!
De uiterst flexibele backhand van de FreeFlex™ Pure Contact serie is de lichtste professionele handschoen ooit ontworpen door het merk Reusch en past eenvoudigweg als een tweede huid. De S1 Super Soft is een van de zachtste palmschuimen en biedt een zeer goede grip en demping en een betrouwbare slijtvastheid bij gebruik op natuurlijke grasmatten. Door de uitzetting van het palmschuim tot aan de manchet wordt het contactoppervlak tussen het latex en de bal aanzienlijk vergroot voor een optimale grip. Dankzij de bekende asymmetrische manchet met rits en geïntegreerde band biedt de Pure Contact een individuele sluiting en een superstabiele pasvorm rond de pols. De handschoen heeft nu 100% interne naden, een omwikkelde duim en een verlenging van de handpalm naar de manchet aan de kant van de pink om een zo strak en direct mogelijke pasvorm te creëren.

Pasvorm: Evolution Negative Cut ESS
Palm: S1 Super Soft
Top: Neopreen materiaal
Sluiting: Naadloze volledige mouw met geïntegreerde klittenbandsluiting
Bescherming : Geen

Evolution Negative Cut ESS™
Dit is de aangepaste versie van de Evolution Cut. Het latex wordt volledig rond de vingers gewikkeld om een permanent contact en het beste oppervlak voor de grip te garanderen. De strakke pasvorm die de constructie uit één stuk biedt, zorgt voor een grotere bewegingsvrijheid en een betere wendbaarheid van de handen. Dankzij deze speciale constructie wordt het gewicht van de handschoen aanzienlijk gereduceerd, terwijl hij zich als een echte tweede huid gedraagt.

S1 Super Soft™ Geproduceerd in Duitsland
Dit schuim is een van de zachtste van het merk. Het levert goede gripresultaten op en vermindert tegelijkertijd het risico op slijtage van natuurgras.

Asymmetrische Slip-On Cuff met geïntegreerde band™
Deze nieuwe neopreenmouw past zich perfect aan de beweging van de pols aan. Het vermijdt storende naden op dit niveau. De handschoen wordt soepeler en comfortabeler om te dragen. De weerstand wordt verhoogd en de toegang van de hand tot de handschoen wordt sterk vergemakkelijkt. De geïntegreerde band zorgt voor een strakke pasvorm rond de pols en vermindert het gewicht in vergelijking met een conventionele band.

Free Flex™
Deze nauwsluitende constructie, die volledig uit één enkel stuk neopreen is vervaardigd, biedt tweedehuidige eigenschappen en heeft slechts één laag materiaal op de rug van de hand.

Samenstelling: 45% Rubber, 41% Latex, 10% Polyester, 4% Polyamide

Extra informatie

Merk Reusch
Fabrikant SKU 5072200-7083
Kleur blauw/oranje/zwart
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment Pure Contact
Barette Zonder bar
Staat van gebruik Veelzijdig/alle oppervlakken
Couture Negatieve naden
Knip Evolutie