Kettlebell Leader Fit noir 4kg

Kettlebell Leader Fit noir 4kg

€ 34,32

€ 21,79

-37%

Only 3 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Kettlebell Leader Fit noir 4kg

Combineer spier- en cardioversterking met de 8 kg ketelbel. Trainen met kettlebells geeft je meer kracht, meer kracht en ook meer flexibiliteit en weerstand voor een betere musculatie. In tegenstelling tot halters kunt u met de kettlebell slingerbewegingen maken. Dit accessoire voor krachttraining maakt gebruik van vele spiergroepen en maakt het mogelijk om te werken aan coördinatie, evenwicht, cardio, omhulling, kracht, behendigheid...

Om de ketelbellen optimaal te benutten, kunt u in het kader van de crosstraining ballistische training oefenen. Dit laatste bestaat uit het versnellen en vervolgens loslaten (of begeleiden) van een gewicht. Dit type sporttraining richt zich op de snelle spiervezels die het grootste ontwikkelingspotentieel hebben.

Een ander belangrijk punt ten gunste van kettlebell is de asymmetrische training. Net als een halter laat hij een onafhankelijke beweging naar rechts en links toe. Zo kan men zijn zwakheden weer in evenwicht brengen in plaats van ze te versterken, zoals het geval is bij krachttraining met een barbell.

Alle ketelbellen hebben een gewichtsdisplay en een chromen handvat. De onderkant is afgeplat, zodat de ketelbel stevig op zijn plaats blijft en niet kan verschuiven. Dit zorgt voor stabiliteit en voorkomt beweging tussen de oefeningen door. Met zijn met rubber beklede basis beschermt hij uw vloer tegen slijtage.

Extra informatie

Merk Leader Fit
Fabrikant SKU 2969
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment 4kg