Motorcrossbroek Thor Pulse Vapor

Motorcrossbroek Thor Pulse Vapor

Beginnend op: € 119,73

€ 114,89

Bedwing het zwaarste terrein met de Thor Pulse Vapor broek, ontworpen voor motorcrossers.

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Motorcrossbroek Thor Pulse Vapor

De Thor Pulse Vapor motorcrossbroek is de perfecte keuze voor alle motorcrossers die op zoek zijn naar een broek van hoge kwaliteit voor hun sport. Met zijn elegante ontwerp en vertrouwde merk Thor is deze broek zowel functioneel als aantrekkelijk.

De Thor Pulse Vapor broeken zijn speciaal ontworpen voor motorcrossers en bieden optimale bescherming terwijl ze zorgen voor optimaal comfort tijdens wedstrijden. Deze broeken zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit en zijn ontworpen om valpartijen en schuurplekken te weerstaan terwijl ze volledige bewegingsvrijheid bieden.

De Thor Pulse Vapor broek zit vol met functies die hem een must-have maken voor motorcrossers. Eerst en vooral heeft de broek verstevigde knieën en heupen voor extra bescherming bij impact. Bovendien zorgen de strategisch geplaatste meshpanelen voor betere ventilatie voor een koeler gevoel tijdens de race.

Het ontwerp van de Thor Pulse Vapor broek is zowel modern als functioneel. Met hun slanke pasvorm en verstelbare ritsen passen ze zich perfect aan je lichaamsvorm aan voor comfort op maat. Bovendien heeft de broek veel zakken zodat je je spullen veilig kunt bewaren tijdens het hardlopen.

De Thor Pulse Vapor broek is niet alleen een kwaliteitskeuze voor motorcross, maar is ook een duurzaam product. De slijtvaste stof en verstevigde naden zorgen ervoor dat deze broek jarenlang meegaat.

Of je nu een beginner of een ervaren rijder bent, de Thor Pulse Vapor broek biedt ongeëvenaarde prestaties voor je motorcross sessies. Dus ga je gang en kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de Thor Pulse Vapor motorcrossbroek.

Extra informatie

Merk Thor
Fabrikant SKU 290199
Kleur blauw/geel/middernacht
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pulse

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten